EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.10.2022  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Devenial Verdict, My Funeral, Omnivortex, Azatoth

Devenial Verdict, My Funeral, Omnivortex, Azatoth Liput

Perjantaina 14.10.2022 juhlitaan Tiivistämöllä tuplana levynjulkkareita kun Devenial Verdictin Ash Blind-albumin lisäksi My Funeral julkaisee uunituoreen Funeral Manifesto-albuminsa!

Devenial Verdict
Illan viimeinen yhtye Devenial Verdict tuo tullessaan murskaavaa vihaa, riitasointuja sekä ahdistavaa tunnelmaa juhlistaessaan debyyttialbuminsa ’Ash Blindin’ julkaisua. Helsinkiläinen nelikko on vuosia kestäneellä pohjatyöllään luonut itselleen maineen kovana livebändinä sekä hionut musiikkinsa terään, joka lävistää auringonkin. ’Ash Blind’ julkaistaan lokuussa Transcending Obscurity Recordsin kautta ja se on saanut ylistäviä arvioita kansainvälisiltä medioilta!
Spotify

My Funeral
My Funeral on synkkää thrash metallia soittava kokoonpano Helsingistä. Yhtyeen 17 vuoden historiaan on mahtunut satoja keikkoja ympäri Eurooppaa sekä kolme täyspitkää albumia. Yhtyeen neljäs täyspitkä ’Funeral Manifesto’ julkaistaan lokakuussa 2022 Inverse Recordsin kautta ja se edustaa yhtyeen raskainta ja synkintä olemusta.
Spotify

Omnivortex
Helsinkiläinen Omnivortex kylvää kuolemaa ja kauhua suoraan avaruudesta. Death Metallinsa yhtye tarjoilee teknisenä sekä monivivahteisena, unohtamatta kahden vokalistin luomaa väkivaltaista vuoropuhelua. Omnivortex on parhaillaan valmistelemassa toista levyään, jolta mahdollisesti kuullaan maistiaisia tänä lokakuisena iltana.
Spotify

Azatoth
Illan avaa kotimaisen Death Metallin nuori tulokas Azatoth, joka on vastikään julkaissut toisen EP:nsä ’Ungodly Carnage’. Nuoresta iästään huolimatta bändi saattaa monet vanhemmat bändit häpeään puhtaalla ja raa’alla energiallaan sekä rienaavilla kappaleillaan. Luvassa siis synkkää liejua, joka ei jätä kuulijoitaan kylmäksi.
Spotify

Facebook-tapahtuma

www.tiivistamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Eteispalvelumaksu 3 €, alaikäisille narikka ilmainen (ikä todistettava).

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.  
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi