EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 2.3.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Left Bank & All Day Presents: Detalji, Normal Life, Handshaking, Yöstö, DJ Katerina

Left Bank & All Day Presents: Detalji, Normal Life, Handshaking, Yöstö, DJ Katerina Liput

Ladataan…

Detaljin uusi "Ravenous" EP julkaistaan 8. helmikuuta ja EP:n julkistusta juhlitaan Ääniwallissa 2. maaliskuuta, jossa esiintyvät myös livedebyyttinsä tekevä Artturi Tairan ja Miikka Koiviston muodostama Normal Life, tekno/trance/gabber-yhtye Yöstö sekä Handshaking. Illan levyselektiosta vastaa DJ Katerina.

DETALJI
Vuonna 2018 laajemman yleisön tietoisuuteen noussut Detalji valittiin juuri YleX:n vuoden 2019 läpimurto -longlistille. Klubimusiikin ja tummanpuhuvan pop-musiikin rajapinnassa liikkuvan Detaljin vuonna 2018 julkaistu SEX EP toi tuottajan suuremman yleisön tietoisuuteen, sai runsaasti soittoa radiokanavilla ja vei artistin esiintymään Provinssin ja Sidewaysin kaltaisille festivaaleille. Vuoden 2018 lopulla Detalji julkaisi uuden singlensä Enemy, joka ennakoi 8. helmikuuta julkaistavaa Ravenous EP:tä.

NORMAL LIFE
Artturi Tairan ja Miikka Koiviston muodostama Normal Life julkaisi debyyttialbuminsa alkuvuodesta 2018 ja tekee livedebyyttinsä Ääniwallissa. Matalaa profiilia pitänyt yhtye ei ole keikkaillut julkisesti aiemmin eikä lisäkeikkoja ole myöskään tulossa lähitulevaisuudessa.

YÖSTÖ
Ringa Mannerin & Samuli Kukkolan duon musiikin ytimessä ovat tekno, trance, gabber, riffit ja arpeggiot.

HANDSHAKING
Elektroninen live

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.