EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 6.4.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Detalji (levyjulkkarit), Knife Girl

Detalji (levyjulkkarit), Knife Girl Liput

Detaljin Truly-levyjulkkarit Kutosella 6. huhtikuuta!

Kotimainen elektronisen musiikin tuottaja ja laulaja-lauluntekijä Detalji julkaisee maaliskuun lopulla debyyttialbuminsa Truly. Levyjulkkareita juhlitaan Helsingin Kuudes Linjalla kiirastorstaina 6. huhtikuuta. Illan avaisesiintyjänä nähdään Knife Girl. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä torstaina 9. helmikuuta klo 9:00.

Truly-albumilta saatiin esimakua 17.1. julkaistun singlen Caribbean myötä. Kaihoisia laulumelodioita ja new age -kaikuja yhdistelevä single on samaan aikaan nostalginen ja ajaton tanssikappale, joka kutoo yhteen vuosituhannen vaihteen trancen, ilmavat kitarariffit ja Detaljin eteeriset vokaalit

Trancea, 90-luvun teknoa ja katkeransuloisia popmelodioita musiikissaan yhdistelevä Detalji on julkaissut kaksi EP:tä ja singlejä, joiden johdosta hänet huomioitiin vuoden 2020 Emma-ehdokkuudella ja Femmagaalan Vuoden elektroninen artisti -palkinnolla. Vaikuttavasta liveshow’staan tunnettu artisti on keikkaillut Suomen suurimpien tapahtumien lisäksi Yhdysvalloissa ja Euroopassa mukaan lukien SXSW, Eurosonic ja Iceland Airwaves -festivaalit.

Illan avaava Knife Girl on 21-vuotiaan laulaja-lauluntekijä-tuottaja Lili Aslon musiikillinen alterego. Artistin debyytti-EP ”Metro” julkaistiin kesäkuussa 2021, ja se saavutti paljon huomiota ja kiitosta etenkin kriitikoiden sekä uusia artisteja seuraavien musiikkimedioiden keskuudessa. Debyytin jälkeen kuultu, kymmenen raidan ”OONA EP” vahvisti Knife Girlin tyyliä ja kasvatti mainetta kasvavana ja noteerauksen arvoisena tuottajan ja biisintekijänä. Kappaleille ominaista ovat seikkailulliset ja yllätyksellisestkin äänimaisemat ja erityiset melodiset elementit. Syyskuussa 2022 julkaistu "Uniform"-albumi nostatti todellisen Knife Girl -kuumeen ja poiki artistille suuren määrän palkintoehdokkuuksia sekä vielä aiempaa vankemman fanikunnan.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 6.4.2023 19:00.