EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.8.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Desperate Measures (UK), Nolla Nolla Nolla, Coyotes

Desperate Measures (UK), Nolla Nolla Nolla, Coyotes Liput

Eugene Butcher's Birthday Bash

Desperate Measures on punkbändi, joka aloitti taipaleensa jo 80-luvun alussa Uudessa Seelannissa. Bändin toiminta päättyi kuitenkin vokalisti Eugene Butcherin muuttoon Englantiin 1983. Englannissa Eugene päätyi erilaisiin media-alan hommiin, jotka huipentuivat suomalaisillekin tutun Vive Le Rock -lehden perustamiseen. Eugene on ollut lehden päätoimittaja koko sen 12-vuotisen taipaleen ajan.

Myös Desperate Measures perustettiin uudestaan Lontoossa, nyt brittimuusikoihin tukeutuvalla kokoonpanolla. Eugene Butcherin syntymäpäivän kunniaksi bändi tulee ensimmäistä kertaa Suomeen ja Looseen.

Desperate Measuresille illan avaavat Nolla Nolla Nolla erikoiskokoonpanossa, johon kuuluu bändin kanssa Rakastava voima -sinkulla soittanut kitaralegenda Rubberduck Jones sekä rock'n roll-jyrä Coyotes, jossa mukana mm. ex-Smack-basisti Cheri.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 13.8.2022 20:30.