EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 9.3.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Suicide-Suomi 2-years! - Demonic Death Judge, V, Coughdust, Sunniva

Suicide-Suomi 2-years! - Demonic Death Judge, V, Coughdust, Sunniva Liput

Ladataan…

Kymmenvuotisen Ruotsalais-Suomalaisen Suicide Recordsin Suomen konsulaatti on saavuttanut jo uhmaiän! Reilut kaksi vuotta on ollut antoisaa, kunniakasta ja palkitsevaa säätää sekä julkaista tiukkaa ja lyijynraskasta pörinää, rutinaa ja kanuunointia Fenno-Skandinavian Fennommassa päädyssä ja koska pulkka ei hidastu, vaan päinvastoin kiihtyy, on syytä juhlistaa!

Liput: 8€/10€
3€ eteispalvelumaksu
Ovet: 20:00

Pimenevää iltaa valaisemaan isoa kirkkoa sytyttelevät Suicide-perheen kruununjalokivien kerma;

Demonic Death Judge

"Suomen Kotka on kuin sipsiä silmille" on usein kuultu kansanviisaus ja sitä jatkaen on Kotkalainen DDJ kuin rikinkatkuinen dippi korvakäytäville. Neuvostoliiton kokoisen pörinäsyöverin groove on psykedeelinen, laittoman kiihkeä ja pahaenteinen kuin Aarnion häävalssi.

Bandcamp | Spotify

Coughdust
Nääsvillen Köhä, eli Pirkanmaan tuberkuloosi, ei ole tauti vaan taiteenmuoto. Coughdust on harvoja ääni-installaatioita, joita kuunnellessa kituu mutta nauttii. Tunnelma musertaa ja tukehduttaa kuin vahva ote kurkulla kun katto tippuu hitaasti päälle ja korvaan yskitään masentavia totuuksia kaiken turhuudesta. Silti tekee mieli kestää sitä vielä hetki lisää. Ja sitten vielä hetki.

Bandcamp | Spotify

VPathogen
Laboranttien kesken pelkkä "V" on Ruotsin Dalecarliasta levinnyt oireyhtymä jonka oireisiin kuuluvat ihon alle hiipivä melankolinen olo vääjäämättömästä lopusta, transsinkaltainen hallusinotiivinen tila, keloidin lailla kerrostunut äänivalli sekä koukut joita ei ennakoi edes Hercule Poirot. Syndrooman inkarnaatioon kuuluu jäseniä mm. Afgrundista, Katatoniasta sekä Besvärjelsenistä.

Bandcamp | Spotify

Sunniva
Turkulaisia ei pelätä siksi, että he tulevat Turusta, vaan siksi, että Turusta tulee Sunniva. Jokaisen äidin huulten läpi on kulkenut varoitus Sunnivasta lapsilleen. Lääkärit määräävät saattohoitopotilaille Sunnivaa. Sunniva oli Pablo Escobarin nousu sekä tuho. Sunniva tappoi mm. Olof Palmen.

Bandcamp

Paikalla kattava distro- sekä merkkaritiski, käteistä mukaan.


Metropoliiteille matkailijoille tiedoksi, että edeltävänä iltana voitelu tapahtuu Tampereella: https://www.facebook.com/events/371977030251524/

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.