EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.12.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Demonic Death Judge, Kaiser, Grave Siesta

Demonic Death Judge, Kaiser, Grave Siesta Liput

Demonic Death Judge

"Suomen Kotka on kuin sipsiä silmille". On usein kuultu kansanviisaus ja sitä jatkaen on Kotkalainen Demonic Death Judge kuin rikinkatkuinen dippi korvakäytäville. Neuvostoliiton kokoisen pörinäsyöverin groove on psykedeelinen, laittoman kiihkeä ja pahaenteinen kuin Aarnion häävalssi. Yhtyeen neljäs täyspitkä The Trail julkaistiin keväällä 2020."

Grave Siesta

"Stadin Mikkeliläisin liejuhevibändi Grave Siesta esittää oman näköistään rosoista tuomion ja kalman manausta ammoisita esikuvistaan ammentaen. Jo yli kymmenen vuoden kypsään ikään ehtinyt yhtye on julkaissut kolme täyspitkää ja tuoreimpana kesällä ilmestynyt minidigi julkaistu Wightless/Of Pastures Across, joka petaa näkymiä tulevaisuuden eeppisiin pettymys tarinoihin, tarjoillaan parhaana livenä."

Kaiser

"Itä-Helsingin parkkihalleissa suomunsa luonut korkeaoktaaninen kolmipäinen lihava fuzz-saatana joka on luikerrellut arizonan aavikoilla ja euroopan viemäreissä. Tämän pakanakeisarin esikoinen 1st.Sound näki helvetin valot 2018. Korona ummetuksen lomassa tämä pörinäperkele on sikiännyt aimon annoksen mieletäsi rakastelevaa manifestiä, joka näkee päivän valon lähi tulevaisuudessa..valmistaudu."

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 9.12.2022 19:00.