EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 15.12.2018  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Svart Death Night 6: Demilich, Winterwolf

Svart Death Night 6: Demilich, Winterwolf Liput

Ladataan…

15.12. Helsinkiin saapuu kovan kova kuolometallikaksikko Savon sydämestä. Kotimaisen kuolometallin "elävä" legenda Demilich on viime aikoina viihtynyt kotimaisten keikkapaikkojen sijaan Yhdysvaltain ja Euroopan kiertueilla. Nyt pääkaupunkiseutulaisille tarjoillaan harvinaista herkkua, kun pitkänlinjan death metal combo saapuu Kutoselle veivaamaan alataajuudet kohdilleen. Yhtyeeltä julkaistiin Em9t2ness of van2s1ing / V34ish6ng 0f emptiness harvinaisuuskokoelma vinyylinä kuukausi sitten, joka myytiin Svartilta loppuun hetkessä. Myös uusintapainokset legendaarisesta Nespithe-albumista ovat myyneet nopeasti, viimeiset kappaleet lienevät kaupan Svartin verkkokaupassa osoitteessa www.svartrecords.com

Toisena bändinä keikalla nähdään Svartille kiinnitetty ja paluuta tekevä Winterwolf, jonka riveistä löytyy muiden muassa tuttuja naamoja Deathchain-, Jess & The Ancient Ones- sekä Demilich -yhtyeistä. Yhtyeen uusi levy ilmestyy ensi vuoden keväällä Svartilla. Kannattaa olla tarkkana sen suhteen. Komeaa äärimetallia tarjolla kaksin kappalein.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.