EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.3.2024  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Deep Undercover plays Bon Jovi

Deep Undercover plays Bon Jovi Liput

Deep Undercover on bilebändi, joka nostaa kaikenlaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tunnelman takuuvarmasti kattoon monen vuosikymmenen kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Suiston keikalla bändi keskittyy Bon Jovin tuotantoon.

Deep Undercover on:

Janne Mellin – laulu, kitara

Hämeenlinnasta kotoisin olevan - nykyisin Tuusulassa asuvan - Jannen nuoruus kului rokkia soittaessa Mental Penalty-yhtyeen riveissä. 2000-luvulla Jannelta julkaistiin laulaja-lauluntekijäpohjalta kaksi soololevyä Kuningas (2004) ja Huominen on huono paikka (2008). Esikoislevyltä valtakunnalliseen radiosoittoon päätyivät kappaleet Ei se mennytkään niin ja Niina.

Janne Saksa – kitara, taustalaulu

Tämän hämeenlinnalaisen kitaravirtuoosin menneisyydestä löytyvät sellaiset 90-luvun raskaan rokin yhtyeet kuin Sancnity ja Wooden Bone. Nykyisin Jannen päivät täyttyvät oman Sound Supreme-studion äänipöydän ääressä. Hän on jo pitkään ollut yksi maamme arvostetuimmista raskaan rokin tuottajista ja mm. Mokoma on äänittänyt useat hittilevynsä Jannen ohjauksessa.

Sakari Tiikkaja – basso, taustalaulu

Kajaanilaislähtöinen, nykyisin Turengissa asuva Saku on soittanut monenlaisissa projekteissa ja tekee niin edelleen. Hänen bassonsoittotaidoistaan pääsee Deep Undercoverin lisäksi nauttimaan mm. Lännentie-orkesterissa sekä Maco Oeyn-taustabändissä. Saku vahvistaa säännön, että hyvillä ja monipuolisilla bassotaitureilla on aina kysyntää.

Tommi Saksa – rummut

Tommi on kulkenut pitkälti samoja polkuja kuin kitaraa soittava pikkuveljensä. Sancnity ja Wooden Bone löytyvät siis myös hänen bändihistoriastaan. Tommin itsetunto rumpalina on huippuluokkaa – siitä todisteena se, että hänelle ei ole ongelma soittaa keikkoja sähkörummuilla silloin, kun tilan koko sitä vaatii.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00
Suisto avoinna klo 21-02

Showtime 22:00
Suisto avoinna klo 21-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 23.3.2024 22:00.