EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20.7.2018  /  Hamina Bastioni  /  Hamina

Deep Purple - The Long Goodbye, Temperance Movement, Bonafide, Mannerheim

Deep Purple - The Long Goodbye, Temperance Movement, Bonafide, Mannerheim Liput
Takaisin

Ladataan…

Rockmusiikin jättiläinen Deep Purple saapuu konsertoimaan Suomeen kesällä. Yhtye esiintyy The Long Goodbye -kiertueensa myötä päätähtenä Rockin' Bastioni -festivaalilla Haminassa 20. heinäkuuta sekä Juli Festivalenissa Tammisaaressa 21.7.2018.

Nyt konsertteihin on julkistettu myös uusia yhtyeitä Suomen ja maailman huipulta. Haminassa ja Tammisaaressa lavalle nousee Deep Purplen lisäksi brittiläinen Temperance Movement, jonka on kehuttu kuuluvan 2010-luvulla perustettujen vintage-rockin kiinnostavimpiin yhtyeisiin. Yhtyeeseen kuuluvat laulaja Phil Campbell, kitaristi Paul Sayer, kitaristi Matt White, basisti Nick Fyffe ja rumpali Simon Lea.

Haminassa ja Tammisaaressa nähdään lisäksi ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva ruotsalainen hardrock-menestysyhtye Bonafide.

Haminassa nähdään ulkomaisten kokoonpanojen lisäksi jo 1980-luvulla taipaleensa aloittanut kotkalainen heavy-yhtye Mannerheim.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Portit klo 17:00

Tapahtuma on ikärajaton, alueella on erillisiä anniskelualueita K-18 sekä ruokapisteitä.