EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.3.2024  /  Olympia  /  Tampere

Death to My Twenties - Lighthouse Project + Moshimoshi + Alas + Glacerate + DJ Willy

Death to My Twenties - Lighthouse Project + Moshimoshi + Alas + Glacerate + DJ Willy Liput

Tervetuloa juhlimaan Aslak Juntun julkisia kolmekymppisiä!

Luvassa on 4 mahtavaa bändiä ja illan kruunaa Mr. Willy joka soittaa nuoruusvuosien klassikoita ja muita superhittejä vuosien varrelta.

Glacerate
Helsinkiläinen Glacerate on fuzz-infusoitua hypermetallia soittava yhtye, jonka kokoonpano koostuu muun muassa yhtyeiden Negatiiviset Nuoret, Assemble The Chariots ja Mørket jäsenistöstä. Yhtye lupaakin olevansa eräänlainen genrejen sulatusuuni yhdistellessään desert rockia, hardcore punkia ja pop-melodioita raskaaseen metallipaahtoon

Alas
Suomenkieliseksi screamoksi itseään luonnehtiva Jyväskylässä 2020 perustettu Alas on julkaissut lyhyehkön uransa aikana yhden EP:n, LP:n sekä joukon kansainvälistä kiinnostusta herättäneitä splitti-julkaisuja. Bändin tähänastisen keikkailun huipentuma oli viime syksynä tehty vierailu Italiassa jossa suomenkielinen versio screamosta tai nk. “skramzista” otettiin avosylin vastaan.

Moshimoshi
Helsinkiläinen moshimoshi julkaisi huomiota herättävän debyyttialbuminsa Green LP:n keväällä 2023. Post-hardcorea, emoa ja math rockia yhdistävä yhtye on valloittanut yleisön energisillä singleillään ja vauhdikkailla keikoillaan niin klubeilla kuin festareillakin. Bändin ehdokkuus Vuoden yhtyeeksi Suomen Indie Awards -tapahtumassa on tunnustus moshimoshin kasvavasta vaikutuksestaan indie-musiikkimaailmassa.

Lighthouse Project
Tämä bändi ei esittelyjä kaipaa

Aikataulut:

Ovet klo 18.00
Glacerate klo 19.00
Alas klo 20.00
Moshimoshi klo 21.00
Lighthouse Project klo 22.30
Afterparty with Mr. Willy klo 23.30 - 02/04

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 8.3.2024 23:00.