EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.2.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Death Hawks Plays Sun Ra

Death Hawks Plays Sun Ra Liput

Vastikään 10-vuotista taivaltaan juhlistanut psykedeelisen rockin yhtye Death Hawks esiintyy G Livelabissa ainutlaatuisella erikoiskeikalla. Alun perin Riihimäeltä maailmalle ponnistanut kokoonpano on julkaissut urallaan neljä kokopitkää albumia, jotka ovat esittäneet yhtyeen ilmaisun taipuvan niin 70-luvulle kumartavaan krautrockiin, šamanistiseen metsäfolkiin kuin futuristiseen new age -diskoon. Mutta miltä Death Hawksin käsittelyssä kuulostaa Sun Ra -yhtyeen materiaali? Helmikuussa 2022 kitaristi-laulaja Teemu Markkula yhtyeineen tarjoilevat taatusti kosmisen illan sukeltaen legendaarisen avantgarde-yhtyeen katalogiin. 

DEATH HAWKS

Teemu Markkula; laulu ja kitarat
Tenho Mattila; koskettimet & saksofoni
Miikka Heikkinen; rummut ja perkussiot
Riku Pirttiniemi; basso ja laulu
Jonne Pitkänen, visuaalit
Eppu Helle, ääni

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***


G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus