EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 23.4.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Dead Flowers: Spede Rostedtin Muistokonsertti

Dead Flowers: Spede Rostedtin Muistokonsertti Liput

Kunnioitamme elämäntyönsä monipuolisena äänityöläisenä tehneen Spede Rostedtin (1959-2023) muistoa. Spede oli alansa pidetty ammattilainen, joka palveli uransa aikana mm. Hanoi Rocksin alkuaikojen luottoroudarina ja ääniteknikkona, myöhemmin Peer Güntin miksaajana sekä oman studionsa pomona. Spede tunnetaan myös usean suomalaisen ääniteknikon oppi-isänä.

Spede soitti vuosien varrella kitaraa ja bassoa eri kokoonpanoissa, kuten Jouni Perkele & Viimeinen Savotta (JPVS), SyöseBoys ja JuoseBoys. Urho Kekkosen katu 4-6 (Tavastia, BackStage ja sittemmin Semifinal) oli Spedelle tärkeä osoite. Siksi muistamme Spedeä siellä, kiihkeän rockin merkeissä.

Esiintyjät:

- Kadotetut

- Von Donners

- Tappajatomaatit

- JPVS Revisited

- Teenage Flowers

- Syöseboys

- JuoseBoys

- Häkli & Peevo

- The Rockabilly Parrots

- ym.

Juontaja: Nauri NykänenSEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 23.4.2024 18:00.