EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 4.3.2024  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Dead Boys (USA), Wasted

Dead Boys (USA), Wasted Liput

Vuonna 1976 Clevelandissa toimintansa aloittanut Dead Boys oli ensimmäisiä amerikkalaisia yhtyeitä, joka yhdisti Stoogesin ja New York Dollsin kaltaisten protopunk-yhtyeiden intohimon uudenlaiseen kiihkeään energiaan. Vuoden 1977 debyyttialbumi ”Young, Loud and Snotty” oli synnyttämässä hardcore punkin tyylilajia ja levyltä löytyy yksi suurista amerikkalaisista punk-anthemeista, ”Sonic Reducer”. Bändi hajosi alun perin 1979, mutta soitti 1980-luvulla muutamia paluukeikkoja. Solisti Stiv Batorsin kuoltua 1990, bändin jäsenet jatkoivat omille teilleen lukuun ottamatta paria lyhyttä paluuta vuosina 2004 ja 2005. Dead Boysin paluun takana on yhtyeen kitaristi Cheetah Chrome. Yhtyeeseen liittyi uusi solisti Jake Hout.

The Dead Boys:
Jake Hout – laulu
Cheetah Chrome – kitara, laulu
Lez Warner – basso
Monk Burris – kitara
Alec Ortiz – rummut

Illan avausesiintyjänä nähdään kotimaisen punk rockin kovimpiin ryhmiin kuuluva Wasted!

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 28 €.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!