EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17. - Su 18.4.2021  /  NÄYTTÄMÖ  /  Joensuu

db

db Liput

db

(ensi-ilta 12.10.2019)

esitys, äänet, valot, lavastus ja esiintyminen: Rauli Katajavuori
puvustus: Laura Sariola
lasimaalaukset: Ville Löppönen

db -esitys pohjaa taitelijalähtöisen, itsetehdyn, kotikutoisuuden sekä keskeneräisyyden käsitteisiin, joiden keskeisenä tapahtumana on uudelleen kokoamisen ja tulkitsemisen teema. Rikkomisen sekä purkamisen kautta kurotetaan kokoamiseen, jota kautta päästään jonkinlaiseen (uus)kubistiseen uudelleen tulkintaan. Samoja asioita järjestetään uudelleen ja uudelleen uusiin muotoihin, variaatio teemasta seuraa toistaan. Esitys antaa aikaa olla ja ajatella. Aivan kuin tavoitteena olisi tuoda esiin käsityksissämme ja käsitteissä piileviä ristiriitaisuuksia ja osoittaa yleisesti merkitysten häilyvyys toteuttamalla esityksellinen dekonstruktio. Esitys on eräänlainen sakraalimaalaus tässä ajassa. db on teos, jossa esittävän ja ei-esittävän elementit synnyttävät uuden näkökulman ja tulkinnan. Esitys on yksinkertaisen kaunista sanatonta sirkustaiteen runoutta.

Esityksen kesto 50 min. Suositus yli 12-vuotiaille.

'db -esitys tarjoaa vastapainoa 'Rauli Katajavuoren duracell-pupumaiselle menolle ja kiihkeälle paasaamiselle .' -Veera Kuure, Lapin kansa 7. 11.2016

'Rauli Katajavuori on aina tehnyt toisin kuin muut.' - Jussi Tossavainen Julkaistu: HS 28.9.2013

'Rauli Katajavuoressa on virtaa kuin patteripupussa.' - Jussi Tossavainen HS 12.6.2011

 

www.teatterinayttamo.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

Numeroimattomat istumapaikat.

Tapahtuma toteutetaan rajatulla kapasiteetilla.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot