EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 28.4.2023  /  Ravintola Kerubi (kellari)  /  Joensuu

vitunleija® WARM-UP TOUR: DAVI, Korelon, Cledos

vitunleija® WARM-UP TOUR: DAVI, Korelon, Cledos Liput

Bakari Diarran vuonna 2018 perustama vaatemerkki vitunleija® on aloittanut ennennäkemättömän yhteistyön Warner Musicin alla toimivan Babyface-levymerkin kanssa. Muutaman vuoden aikana ilmiömäisen suosion saavuttaneen brändin ensimmäinen musiikkijulkaisu on Make-up feat. DAVI, Cledos, william.

Vaatesuunnittelijana ja stylistina tunnettu Bakari Diarra toimii vitunleija® x Babyface -yhteistöissä luovana tuottajana ja vastaa roolissaan julkaisujen sisällöstä niin musiikillisesti, kuin visuaalisestikin yhdessä artistien ja tuottajien kanssa. Diarra ei itse ainakaan toistaiseksi laula tai räppää biiseissä, mutta vastaa vahvasti niiden konseptoinnista. vitunleija® on tunnettu ilmiömäisistä pop-up-tapahtumistaan, omaperäisistä tempauksistaan sekä yhteistyöstään lukuisien artistien kanssa.

Kesän Suvilahden vitunleija®️LIVE Vol.02 -ulkoilmatapahtuman warm-up kiertueen päätösetappi saapuu 28.4. Kerubille. Tapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina 20.2. Samalla lipulla vapaa pääsy Kellarin aamun pikkutunneille asti kestäville jatkoille.

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 23:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Myynti loppuu 29.4.2023 04:00.