EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 5.11.2020  /  Pirilä-sali  /  Kempele

Dave Lindholm - Yksin

Dave Lindholm - Yksin Liput

Dave Lindholm on kiistatta yksi arvostetuimmista suomalaisista musiikintekijöistä. Daven ura alkoi 1971 Ferris-yhtyeen levytyksestä ja jo seuraavana vuonna, 1972, julkaistiin ensimmäinen Dave Lindholmin sooloalbumi nimellä Iso "Kynä" Lindholm. Lisänimi "Isokynä" on seurannut Davea aina näihin päiviin saakka.

Marraskuun 2020 pienellä soolokiertueellaan Dave esiintyy soolona. Kiertue on nimettykin osuvasti: Dave Lindholm - Yksin. Illan ohjelmisto koostuu sekä suomeksi että englanniksi kirjoittamistaan lauluista, joita hän on tehnyt jo 70-luvulta lähtien, ja jotka hän on säilyttänyt mukanaan ohjelmistossa keikoillaan monet vuosikymmenet. "Voi kun riittäis pieni taivas", "Pieni ja hento ote","Annan kitaran laulaa vaan" ovat lauluja, joita konserteissa tullaan kuulemaan, tai sitten ei. Daven konsertteihin kun liittyy aina tuo yksi hänen tavaramerkkinsä, ennakkoon ei voi sanoa, mitkä laulut kuulijat saavat nautittavakseen.

Dave Lindholm

www.kempele.fi/kempele-akatemia-ja-vapaa-aika/kulttuuri.html


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Tapahtumassa on huomioitu korona-ohjeistukset. Salissa on istumapaikat turvavälein. Tapahtuma-paikalla on saatavilla käsidesiä sekä käsienpesumahdollisuus. Lippumäärää on rajoitettu.

Lippuja myynnissä myös Kempeleen kirjastossa.

Myynti loppuu 5.11.2020 18:00.
Pirilä-sali
Piriläntie 145, 90440, Kempele