EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.11.2021  /  Auditorio Miilu  /  Petäjävesi

Dave Lindholm – Yksin

Dave Lindholm – Yksin Liput

Dave Lindholm on kiistatta yksi arvostetuimmista suomalaisista musiikintekijöistä ja nyt hän saapuu Petäjäveden auditorio Miiluun!

Soolokiertueellaan Dave esiintyy kiertueensa otsikon mukaisesti yksin. Illan ohjelmisto koostuu Daven sekä suomeksi että englanniksi kirjoittamista lauluista, jotka ovat pysyneet hänen keikkaohjelmistossaan jo vuosikymmeniä. Voi kun riittäis pieni taivas, Pieni ja hento ote, Annan kitaran laulaa vaan ovat lauluja, joita konserteissa tullaan kuulemaan – tai sitten ei. Daven konsertteihin kun liittyy aina yksi hänen tavaramerkkinsä; ennakkoon ei voi sanoa, mitkä laulut kuulijat saavat nautittavakseen!

Dave Lindholmin ura alkoi 1971 Ferris-yhtyeen levytyksestä. Jo seuraavana vuonna, 1972, julkaistiin hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Iso ”Kynä” Lindholm. Lisänimi ”Isokynä” on seurannut Davea näihin päiviin saakka.

www.petajavesi.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Aikataulu:
18:30 ovet
19:00 showtime

Liput ovelta 25, mikäli jäljellä. Ovimyynnissä käy vain käteinen.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Auditorio Miilu
Miilutie 4, 41900, Petäjävesi