EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12.7.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Dave Lindholm

Dave Lindholm Liput

Ladataan…

Suomirockin kaikkien aikojen legendaarisimpiin nimiin lukeutuva Dave Lindholm keikkailee Bar Loosessa perjantaina 12.7. Loistavana laulaja-lauluntekijänä sekä virtuoosimaisena kitaristina tutuksi tulleen Lindholmin vuonna 1972 alkanut levytysura on pitkä ja pitää sisällään monenlaista materiaalia aina proto-suomirockista juurevaan bluesiin ja akustiseen tunnelmointiin.

Jazzikansa tulee, Pieni ja hento ote, Puhelinlasku on mun, Sataa ja 22, Tätä iloista siltaa, Joo, joo, mä rakastan sua, Puhtaat laivat, Sä avasit oven. Lista Dave Lindholmin tunnetuimmista ja rakastetuimmista kappaleista on pitkä, ja niistä on muodostunut vuosien saatossa olennainen osa suomalaista musiikki-DNA:ta.

Heinäkuussa Bar Looseen intiimissä klubitunnelmassa on mahdollisuus päästä nauttimaan kyseisistä kappaleista ja Dave Lindholmin taiturimaisesta soittotaidosta livenä, kun mies saapuu paikalle ja antaa kitaransa laulaa.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.