EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 5.12.2019  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Darude

Darude Liput

Tämä tapahtuma on peruuntunut.
Lippujen palauttamien:

Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.

Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

 

DARUDE JUHLISTAA 20-VUOTISTA URAANSA TAMPEREEN PAKKAHUONEELLA

Joulukuun 5. päivä tulee kuluneeksi päivälleen tasan 20 vuotta Daruden, turkulaisen tietokonekorjaajan Ville Virtasen ensimmäisestä keikasta. Nyt 20 vuotta myöhemmin tämä yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä artisteista nousee juhlistamaan uraansa Tampereelle, Pakkahuoneen stagelle yhdessä vierailijoidensa kanssa.

Darude on tehnyt keikkoja ympäri maailmaa lähes 60 maassa, julkaissut viisi albumia, kymmeniä remixejä eri artisteille ja 13 singleä, joista Sandstorm on edelleen yksi maailman soitetuimpia instrumentaalibiisejä. Pelkästään Spotifyssa tämä läpimurtohitti on streamannut yli 100 miljoonaa kertaa.

Darude edustaa Suomea vuoden 2019 Euroviisuissa, jotka järjestetään 14.-18. toukokuuta Israelissa, Tel Avivissa.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00