EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.2.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Dark Sarah, Shereign (tuplalevujulkkarit)

Dark Sarah, Shereign (tuplalevujulkkarit) Liput

Tuplalevyjulkkarit On the Rocksissa! Dark Sarah ja Shereign juhlivat levyjulkkareitaan On the Rocksissa helmikuussa. 

Suomalaisen elokuvallisen metallin ikoni DARK SARAH julkaisee viidennen albuminsa 27.1.2023. Attack of Orym -niminen levy esittelee uudistuneen Dark Sarahin, jonka tunnetusti mahtipontisessa musiikissa kuullaan kiehtova sekoitus kristallinkirkasta laulua, kone-elementtejä ja taianomaista tarinankerrontaa. Vuonna 2020 julkaistun Grim-albumin kauhuelokuvamaisissa teemoissa jatkava Attack of Orym tarjoaa jälleen kerran nimekkäitä vierailijoita: mukana ovat Orym-nimiroolissa Epica-yhtyeen Mark Jansen, Dragonin roolissa paluun yhtyeen levyille tekevä JP Leppäluoto sekä kitarasoolon albumille soittava Beast In Blackin Kasperi Heikkinen. Yhtye esittää uuden albumin materiaalia ensimmäistä kertaa livenä On The Rocksin levyjulkkareissaan.

SHEREIGN otti vauhdikkaan lähtölaukauksen kuulijoiden sydämiin vuonna 2020 julkaistulla Losing Sight -singlellä. Muun muassa Fear of Domination - ja Black Light Disclipine -yhtyeiden ex-jäseniä sisältävän yhtyeen keikkarintama avautui vuonna 2021 Saarihelvetissä, jonka jälkeen karismaattinen rock-yhtye on tarjoillut tunnetiloja laidasta laitaan niin pienillä kuin suurilla lavoilla. Kun yhtyeen näkee livenä, huomaa, että tätä hommaa tehdään suoraan sydämestä. Vahvat kitaramelodiat, raskaat riffit sekä monipuolinen vokalisointi voimaannuttavat ja sähköistävät! Tällä samalla energialla on taottu myös Ghost Diaries -debyyttialbumi, joka julkaistaan 20.1.2023.


www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 17.2.2023 20:00.


Etuhintaiset liput: veikkaus.fi/kaverimukaan