EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 12. - Su 15.8.2021  /  Honkalan ampumahiihtostadion  /  Kotka

Dark River Festival Leirintä
Teltta-alue - Camp Dark River

Dark River Festival Leirintä Liput

Dark River Festival 2021 Leirintä

Kaikki leirinnän majoitusalueet ovat tarkoitettu Dark River Festival 2021 asiakkaille.
Majoitusaika leirintäalueilla on sallittu TO 12.8.2021 klo 16:00 alkaen, leirintäalueelta on poistuttava SU 15.8.2021 klo 18:00 mennessä.

Jokaisella teltta- tai carvavan alueelle majoittuvan henkillöllä tulee olla oma henkilökohtainen majoitusranneke sekä festivaaliranneke, myös leirintäalueella vierailijalla tulee olla majoitusranneke.

Majoitusrannekkeen hintaan sisältyy suihkutilojen käyttö aamuisin seuratalo Honkalassa.

Telttapaikat ”Camp Dark River”

Teltta-alue sijaitsee aivan festivaalialueen porttien vieressä.
Telttapaikan hinta sisältää paikan yhdelle teltalle ja parkkipaikan yhdelle autolle.

Alueelta löytyy bajamajoja, vesipiste sekä nuotiopaikka. Alueella on myös kaikkia vieraita palveleva ”Lautturikahvila” josta voi aamupäivisin ostaa pientä purtavaa sekä alkoholittomia juomia ja ladata kännykkää.

Teltan maksimikoko on 4 m². Tätä isompien telttoja varten on ostettava useampi vierekkäinen paikka teltan koon mukaan.

HUOM! Telttapaikoista kerätään siisteyspantti 20€ käteisellä leirintäalueen sisäänpääsyn yhteydessä. Pantti palautetaan lähtiessä portilla, kun leirintäpaikka on tarkastettu ja todettu sen olevan luovutuskunnossa.

darkriverfestival.com


Ikäraja: K-18

Pysäköinti

Dark River Festivaalilla löytyy rajallinen määrä parkkipaikkoja. Parkkimaksu maksetaan parkkialueen portilla.

Myynnissä on PE parkkipaikkoja, LA parkkipaikkoja ja 2:n päivän parkkipaikkoja. Mikäli leirintäpaikan hankkija tarvitsee parkkipaikan lisäajoneuvolle TO-SU väliselle ajalle, on se mahdollista hankkia parkkipaikan portilta.

Parkkipaikkaa ei ole mahdollista maksaa etukäteen.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot