EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 10. - La 12.8.2023  /  Honkalan ampumahiihtostadion  /  Kotka

Dark River Festival 2023

Dark River Festival 2023 Liput

19. DARK RIVER FESTIVAL JUHLITAAN ENSI ELOKUUSSA YLEISÖN SUOSIKKIYHTYEIDEN TAHDISSA!

”METSÄN SIIMEKSESSÄ RAIKAAVA DARK RIVER FESTIVAL ON SUOMEN KOTOISIN METALLIFESTARI”

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin ja persoonallisin pieni suuri Metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 10.-12.8.2023. Jälleen kerran on selvää, että Kotkassa juhlitaan kesän Yleisöystävällisemmät Metallifestarit!

Festivaalin esiintyjälistalta löytyvät melodisen death metalin Göteborg -legenda Dark Tranquillity, yhtä lailla pitkän uran tehnyt thrash -pioneeri The Haunted, Beyond -suosikkialbuminsa 10-vuotisjuhlakeikan (ainoa suomessa) kotirintamalla soittava Omnium Gatherum, metalcore -sensaatio One Morning Left sekä viime vuonna paluun tehnyt lappeenrantalainen fantasiametalliyhtye Battlelore.

Tällä kertaa esiintyjälistaan lisätään melodisen death metalin kotimainen ykkösnyrkki Insomnium, Skotlantilainen pakanametallibändi Saor. yhdeksänkymmentäluvun alusta vauhtia ylläpitänyt grindcore -legenda Rotten Sound, pitkät perinteet omaava black metal sekstetti …And Oceans sekä pakanallisia teemoja folkahtavaan ja tunnelmalliseen black metaliin ujuttava Vermilia.

Dark Tranquillity, The Haunted ja Be’lakor esiintyvät ensi kesänä suomessa ainoastaan Dark River Festivalilla.


DARK RIVER FESTIVAL 2023

Torstai

Insomnium
...And Oceans
Psychework
Balance Breach

Perjantai

Stam1na
Turmion Kätilöt
Saor (UK)
Omnium Gatherum
Rotten Sound
I Am The Night
Fear Of Domination
Vorna
Battlelore
Heathen Hearts

Lauantai

Dark Tranquillity (SE)
The Haunted (SE)
Vermilia
Be’lakor (AU)
Machinae Supremacy (SE)
Shade Empire
One Morning Left
Verikalpa
Demonic Death Judge
Mors Subita

Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan

lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan, kuitenkaan menettämättä tippaakaan lämminhenkisyydestään.

Dark River Festival kerää vuosi toisena jälkeen kiitosta lämpimästä tunnelmastaan, idyllisestä lokaatiostaan, mielenkiintoisesta esiintyjäkattauksestaan sekä yleisöystävällisistä puitteistaan. ”Rivereistä” on muodostunut vuosittainen traditio jo usealle tuhannelle Metallimusiikin suurkuluttajalle!

Dark River Festivalin Tämänkin vuoden line-up on kasattu verta ja hikeä säästämättä, jotta Me Metallimusiikin suurkuluttajina voisimme tarjota parhaan mahdollisen kattauksen Teille Metallimusiikin suurkuluttajille. Dark River Festival on ennen kaikkea yhteisötapahtuma, ja meille on kunnia-asia palvella Teitä, niin hyvin kuin se vain on pikkufestarille olosuhteiden ja resurssien valossa mahdollista.

Tämän vuoden tapahtuma on K-18.

Facebook tapahtuma

Instagram

www.darkriverfestival.com


Ikäraja: K-18

Vip-lippu sisältää oman osittain katetun alueen, buffetruuan, tervetuliaisjuoman ja VIP-passin.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Varausaika 2 päivää.