EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12. - La 13.8.2022  /  Honkalan ampumahiihtostadion  /  Kotka

Dark River Festival 2022

Dark River Festival 2022 Liput

18. DARK RIVER FESTIVAL JUHLITAAN ELOKUUSSA KAIKKIEN AIKOJEN KOKOONPANOLLA!

”DARK RIVER FESTIVAL 2022 ON JUURI SOPIVAN KOKOINEN ERIKOISMETALLIFESTARI”

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin, persoonallisin ja sympaattisin Metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 12.-13.8.2022. Kotkassa juhlitaan kesän Mielenkiintoisimmat Metallifestarit!

Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan, kuitenkaan menettämättä tippaakaan lämminhenkisyydestään. ”Rivereistä” on muodostunut vuosittainen traditio jo usealle tuhannelle Metallimusiikin suurkuluttajalle!

Dark River Festivalin ensi vuoden line-up on kasattu verta ja hikeä säästämättä, jotta Me Metallimusiikin suurkuluttajina voisimme tarjota parhaan mahdollisen kattauksen Teille Metallimusiikin suurkuluttajille.

Dark River Festival ei ole massatapahtuma, yleisömääräodote on valtaosaan muista festivaaleista poiketen sangen maltillinen, noin 4000 kävijää per päivä. Laajan tapahtuma-alueen ansiosta yleisön on halutessaan mahdollista pitää turvavälejä festivaalikokemuksen siitä kuitenkaan kärsimättä.

Perjantai 12.8.2022
Hypocrisy (SE)
Ensiferum
Septicflesh (GR)
Betraying the Martyrs (FRA)
Monuments (UK)
Wolfheart
Kaunis Kuolematon
Shade Empire
Tyrantti
Detset

Lauantai 13.8.2022
Fleshgod Apocalypse (IT)
Moonsorrow
The Crown (SE)
Bloodred Hourglass
Metsatöll (ES)
In Mourning (SE)
Brymir
Lähiöbotox
Ember Falls

www.facebook.com/kymidarkriver
www.instagram.com/dark_river_festival

www.darkriverfestival.com


Ikäraja: K-18

Vip-lippu sisältää oman osittain katetun alueen, buffetruuan, tervetuliaisjuoman ja VIP-passin.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Varausaika 2 päivää.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot