EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 11. - La 13.8.2022  /  Honkalan ampumahiihtostadion  /  Kotka

Dark River Festival 2022

Dark River Festival 2022 Liput

18. DARK RIVER FESTIVAL JUHLITAAN ELOKUUSSA KAIKKIEN AIKOJEN KOKOONPANOLLA!

”DARK RIVER FESTIVAL 2022 ON JUURI SOPIVAN KOKOINEN ERIKOISMETALLIFESTARI”

Dark River laajenee 3.päiväiseksi, uutena tapahtumapäivänä tulee olemaan torstai 11.8.2022. Laajennus tarkoittaa sitä, että KAIKKI ketkä ovat ostaneet kahden päivän liput, pääsevät kahden päivän lipulla myös torstaina festareille. Torstaina alueella on käytössä yksi lava ja VIP-alue ei ole silloin auki. Tästä huolimatta myös 2pvä VIP-lipulla pääsee torstaina alueelle.

Juuri sopivan kokoinen, Suomen omaehtoisin, persoonallisin ja sympaattisin Metallifestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään Kotkassa 11.-13.8.2022. Kotkassa juhlitaan kesän Mielenkiintoisimmat Metallifestarit!

Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia. Tapahtuma jatkaa kehitystään ja maltillista kasvuaan, kuitenkaan menettämättä tippaakaan lämminhenkisyydestään. ”Rivereistä” on muodostunut vuosittainen traditio jo usealle tuhannelle Metallimusiikin suurkuluttajalle!

Dark River Festivalin ensi vuoden line-up on kasattu verta ja hikeä säästämättä, jotta Me Metallimusiikin suurkuluttajina voisimme tarjota parhaan mahdollisen kattauksen Teille Metallimusiikin suurkuluttajille.

Dark River Festival ei ole massatapahtuma, yleisömääräodote on valtaosaan muista festivaaleista poiketen sangen maltillinen, noin 4000 kävijää per päivä. Laajan tapahtuma-alueen ansiosta yleisön on halutessaan mahdollista pitää turvavälejä festivaalikokemuksen siitä kuitenkaan kärsimättä.

Torstai 11.8.2022
Asim Searah Acoustic
Medeia
Omnium Gatherum

Perjantai 12.8.2022
Hypocrisy (SE)
Ensiferum
Septicflesh (GR)
Betraying the Martyrs (FRA)
Monuments (UK)
Wolfheart
Kaunis Kuolematon
Shade Empire
Tyrantti
Detset

Lauantai 13.8.2022
Fleshgod Apocalypse (IT)
Moonsorrow
The Crown (SE)
Bloodred Hourglass
Metsatöll (ES)
In Mourning (SE)
Brymir
Lähiöbotox
Ember Falls

www.facebook.com/kymidarkriver
www.instagram.com/dark_river_festival

www.darkriverfestival.com


Ikäraja: K-18

Tapahtuma on laajentunut kolmepäiväiseksi! 2pv perus- ja VIP-lipun ostaneet, pääsevät lipulla sellaisenaan myös torstaina sisään.

Vip-lippu sisältää oman osittain katetun alueen, buffetruuan, tervetuliaisjuoman ja VIP-passin.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Varausaika 2 päivää.

***

Dark River Festival 2022 Leirintä

OSITTAIN UUDISTUNUT JA ENTISTÄ SUUREMPI!

YLEISET SÄÄNNÖT (Lue nämä tarkkaan!):
1. Leiriytyminen on sallittu ainoastaan virallisella leirintäalueella ja leirintäalue on tarkoitettu vain Dark River Festivalin kävijöille. Leiriytyjillä on oltava festivaalilippu, joka tarkastetaan saapumisen yhteydessä.
2. Jokaisen teltta- tai caravan-alueelle majoittuvan henkilön tulee ostaa oma henkilökohtainen majoitusranneke. Vain tällä rannekkeella on vapaa pääsy leirintäalueille.
3. Jokaisen majoittujan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen leirintään saapumista. Leirintälippu vaihdetaan saapumisen yhteydessä rannekkeeseen.
4. Jotta voit majoittua, tarvitset Teltta- tai Caravan-paikan majoitusrannekkeen lisäksi. HUOM! Teltta- ja caravan-paikalla voi yöpyä useampi henkilö samalla paikkahinnalla. Jokaisella henkilöllä on oltava oma majoitusranneke.
5. Jos leirintäalue on myyty loppuun, et voi enää ostaa lippua edes sellaiseen telttaan, joka on jo alueella. Ostathan siis koko telttaseurueesi liput kerralla!
6. Teltan maksimikoko on 4m² (neljä neliömetriä), jätäthän suurimmat telttarakenteet kuitenkin kotiin. Erillisiä huvilatelttoja, telttakatoksia tai paviljonkeja ei saa rakentaa telttojen päälle.
7. Teltan vieraan saa parkkeerata 1:n henkilö- tai pakettiauton, jonka maksimipituus on 6m, Matkailuauton parkkeeraus on kielletty Teltta-alueilla. Huomioithan, että mikäli poistut telttapaikalle sijoitetulla autolla alueelta, veloitamme uuden parkkimaksun saapuessasi takaisin.
8. Caravan-alueella matkailuauton tai vaunun MAKSIMIPITUUS on 8metriä (vetoautoa ei lasketa tähän), tämä on ehdoton maksimipituus, mikäli matkailuautosi on rakennettu linja-auton pohjalle tai matkailuautosi/vaunusi pituus on yli 8 metriä ota yhteyttä ennen paikan ostoa: info@eastcoastevents.fi ja kerro matkailuautosi tarkemmat tiedot. Käymme nämä hakemukset läpi tapauskohtaisesti. Mikäli et ole ottanut meihin yhteyttä ennakkoon ja saavut linja-autolla tai yli 8m pitkällä matkailuautolla/vaunulla, Dark River Festivalilla on oikeus evätä pääsy Caravan-alueelle ja tässä tapauksessa paikkamaksua ei palauteta. Otathan siis yhteyttä ennakkoon.
9. Matkailuvaunun viereen saa parkkeerata yhden vetoauton jonka pituus on maksimissaan 6 metriä.
10. Etäisyys seuraavaan telttaan/autoon/matkailuautoon/vaunuun leirintäpaikoilla on oltava minimissään 4metriä, tämä on paloviranomaisen päätös.
11. Huomioithan, että mikäli poistut asuntoautolla alueelta, veloitamme uuden asuntoautopaikkamaksun saapuessasi takaisin.
12. Roskat kuuluvat roskiksiin joita leirintäalueilta löytyy, käytäthän niitä etkä jätä roskia maahan, leirintäalue ei ole kaatopaikka.
13. Kaikki leirinnän majoitusalueet ovat tarkoitettu vain Dark River Festival 2022 asiakkaille, tarkennettuna leirintäalueille pääsee majoittumaan ja kulkemaan vain Dark River Festival rannekkeella + henkilökohtaisella majoitusrannekkeella.

Telttaleirintä-alueilla on Camping-tyyliset suihkut leiriytyjien käytössä, Bajamaja WC:t, tulentekopaikka (varauksella, paloviranomaisen metsäpalovaara saattaa estää avotulen teon!), roskispiste ja kännykän latauspiste.

Camping-leirintäalueella on Bajamaja WC:t, Roskispiste, tulentekopaikka (varauksella, paloviranomaisen metsäpalovaara saattaa estää avotulen teon!), roskispiste ja kännykän latauspiste.

Lisäksi leiriläisten käytössä camping suihkut 09-17 välisenä aikana joka päivä. Camping suihku on oma pieni suihkukoppi, suihkut ovat lukittavia ja valaistuja.

Majoitusaika leirintäalueilla on sallittu TO 11.8.2022 klo 16:00 alkaen, leirintäalueelta on poistuttava SU 14.8.2022 klo 16:00 mennessä.

Leirintäalue on K-18.

Leirintäalueet
Leirintäalue koostuu kolmesta erillisestä alueesta, 2:sta teltta-alueesta ja caravaanialueesta.
Camp Dark River sijaitsee aivan festivaalialueen portin vieressä,
UUSI Camp Hiisi, päälava-alueen takana, 100 metriä festivaalialueen portilta
ja caravanalue Camp Tuonela noin 200m päässä festivaalialueen portilta.
Kaikki leirintäalueet ovat aidattu turvallisuuden varmentamiseksi ja alueella on 24h valvonta.

Hinnasto 2022
Dark River Festival 2022 leirintäpaikat ovat myynnissä nyt

Telttapaikka 54,90 € (sis. palvelumaksun, toimitusmaksu alk. 1 €)
Caravan paikka ilman sähköä 83,90 € (sis. palvelumaksun, toimitusmaksu alk. 1 €)
Caravan paikka sähköllä 99,90 € (sis. palvelumaksun, toimitusmaksu alk. 1 €)
Majoitusranneke 12,90 € / hlö (sis. palvelumaksun, toimitusmaksu alk. 1 €)

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

JOKAINEN MAJOITTUJA TARVITSEE OMAN MAJOITUSRANNEKKEEN. MYÖS LEIRINTÄALUEIDEN VIERAILIJAT TARVITSEVAT MAJOITUSRANNEKKEEN, VAIKKEIVAT SIELLÄ MAJOITTUISIKAAN.