EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 13. - La 14.8.2021  /  Honkalan ampumahiihtostadion  /  Kotka

Dark River Festival 2021

Dark River Festival 2021 Liput

DARK RIVER FESTIVAL JÄLLEEN ENSI ELOKUUSSA!

Suomen omaehtoisin, persoonallisin ja sympaattisin rockfestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään 13.-14.8.2021. Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia.

Tulevana kesänä saa tulikasteensa myös uusi uljas Kaaoszine-päälava, minkä myötä ensi elokuussa bändikeikkoja pääsee seuramaan kahdelta estradilta 19 bändin voimin! Festivaalialue tulee säilymään yhtä suurena kuin viime elokuussa, ja yleisöpalveluita parannetaan ja monimuotoistetaan jokaisella osa-alueella. Paljon kiitosta kerännyt VIP-alue palvelee myös vuonna 2021.

Menneistä vuosista poiketen leirintäalue on maksullinen, minkä johdosta kyetään tarjoamaan mukavan oleilun mahdollistavat fasiliteetit sekä usean eri vaihtoehdon festivaalialueen lähistöllä yöpymiseen.


Julkistetut bändit:

Evergrey
Moonspell
Finntroll
Swallow The Sun
Kalmah
Rytmihäiriö
Damnation Plan
Mors Principium Est
One Morning Left
Atlas
MyGrain
Vorna
Lost Society
One Desire
Arion
Trve Cvlt Clvb
Horizon Ignited
Kiuas
Marianas Rest

 

Instagram
Facebook

darkriverfestival.com


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Varausaika 2 päivää.

VIP INFO:

VIP alue tarjoaa luksusta viikonloppuun, Tää oma alue tarjoaa omat rauhalliset istuma ja relaksoitumisalueet, omat Bajamajat(myös inva), maittavan buffet ruokailun ja tervetuliais juoman, snakseja, VIP hostin, narikan, loistavat näkymät Pää ja 2.lavalle sekä mahdollisuuden rauhalliseen illanviettoon. Buffet menu ja aikataulu tarkentuu kevään aikana.

Dark River Festival 2021 Leirintä

Kaikki leirinnän majoitusalueet ovat tarkoitettu Dark River Festival 2021 asiakkaille.
Majoitusaika leirintäalueilla on sallittu TO 12.8.2021 klo 16:00 alkaen, leirintäalueelta on poistuttava SU 15.8.2021 klo 18:00 mennessä.

Jokaisella teltta- tai carvavan alueelle majoittuvan henkillöllä tulee olla oma henkilökohtainen majoitusranneke sekä festivaaliranneke, myös leirintäalueella vierailijalla tulee olla majoitusranneke.

Majoitusrannekkeen hintaan sisältyy suihkutilojen käyttö aamuisin seuratalo Honkalassa.

Telttapaikat "Camp Dark River"

Liput TÄÄLTÄ

Teltta-alue sijaitsee aivan festivaalialueen porttien vieressä.
Telttapaikan hinta sisältää paikan yhdelle teltalle ja parkkipaikan yhdelle autolle.

Alueelta löytyy bajamajoja, vesipiste sekä nuotiopaikka. Alueella on myös kaikkia vieraita palveleva "Lautturikahvila" josta voi aamupäivisin ostaa pientä purtavaa sekä alkoholittomia juomia ja ladata kännykkää.
Teltan maksimikoko on 4 m². Tätä isompien telttoja varten on ostettava useampi vierekkäinen paikka teltan koon mukaan.

HUOM! Telttapaikoista kerätään siisteyspantti 20€ käteisellä leirintäalueen sisäänpääsyn yhteydessä. Pantti palautetaan lähtiessä portilla, kun leirintäpaikka on tarkastettu ja todettu sen olevan luovutuskunnossa.

Caravanpaikat "Camp Tuonela"

Liput TÄÄLTÄ

Caravanalue sijaitsee Dark River Festivaalin parkkipaikan yhteydessä, omalla aidatulla alueellaan.
Alueella on bajamajoja sekä vesipiste. Caravanpaikan voi hankkia itselleen joko sähköllisenä tai ilman sähköä.

Jokaisella sähköllisellä paikalla on maksimissaan 6 ampeeria käytössä. Caravan paikan hinta sisältää tontin yhdelle matkailuajoveuvolle sekä mahdolliselle vetoautolle tarvittavan parkkipaikan. Matkailuajoneuvossa voi yöpyä useampia ihmisiä.

Pysäköinti

Dark River Festivaalilla löytyy rajallinen määrä parkkipaikkoja. Parkkimaksu maksetaan parkkialueen portilla.
Myynnissä on PE parkkipaikkoja, LA parkkipaikkoja ja 2:n päivän parkkipaikkoja. Mikäli leirintäpaikan hankkija tarvitsee parkkipaikan lisäajoneuvolle TO-SU väliselle ajalle, on se mahdollista hankkia parkkipaikan portilta.
Parkkipaikkaa ei ole mahdollista maksaa etukäteen.