EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 13. - La 14.8.2021  /  Honkalan ampumahiihtostadion  /  Kotka

Dark River Festival 2021

Dark River Festival 2021 Liput

DARK RIVER FESTIVAL JÄLLEEN ENSI ELOKUUSSA!

Suomen omaehtoisin, persoonallisin ja sympaattisin rockfestivaali Dark River Festival tulee jälleen, ja se järjestetään 13.-14.8.2021. Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia.

Tulevana kesänä saa tulikasteensa myös uusi uljas Kaaoszine-päälava, minkä myötä ensi elokuussa bändikeikkoja pääsee seuramaan kahdelta estradilta 19 bändin voimin! Festivaalialue tulee säilymään yhtä suurena kuin viime elokuussa, ja yleisöpalveluita parannetaan ja monimuotoistetaan jokaisella osa-alueella. Paljon kiitosta kerännyt VIP-alue palvelee myös vuonna 2021.

Menneistä vuosista poiketen leirintäalue on maksullinen, minkä johdosta kyetään tarjoamaan mukavan oleilun mahdollistavat fasiliteetit sekä usean eri vaihtoehdon festivaalialueen lähistöllä yöpymiseen.


Julkistetut bändit:

Evergrey
Moonspell
Finntroll
Swallow The Sun
Kalmah
Rytmihäiriö
Damnation Plan
Mors Principium Est
One Morning Left
Atlas
MyGrain
Vorna
Lost Society
One Desire
Arion
Trve Cvlt Clvb
Horizon Ignited

 

Instagram
Facebook

darkriverfestival.com


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Varausaika 2 päivää.

VIP INFO:
VIP alue tarjoaa luksusta viikonloppuun, Tää oma alue tarjoaa omat rauhalliset istuma ja relaksoitumisalueet, omat Bajamajat(myös inva), maittavan buffet ruokailun ja tervetuliais juoman, snakseja, VIP hostin, narikan, loistavat näkymät Pää ja 2.lavalle sekä mahdollisuuden rauhalliseen illanviettoon. Buffet menu ja aikataulu tarkentuu kevään aikana.