EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 13. - La 14.8.2021  /  Honkalan ampumahiihtostadion  /  Kotka

Dark River Festival 2021

Dark River Festival 2021 Liput

DARK RIVER FESTIVAL JÄLLEEN ENSI ELOKUUSSA!

Suomen omaehtoisin, persoonallisin ja sympaattisin rockfestivaali Dark River Festival  tulee jälleen, ja se järjestetään 13.-14.8.2021. Vuosi toisensa jälkeen yleisöennätyksiään rikkova ja värikylläisellä artistikattauksellaan ihastuttava tapahtuma kutsuu jälleen raskaan musiikin ystävät Honkalan metsiin viettämään maan lämminhenkisimpiä kesänlopettajaisia.

Ensi vuoden Dark River Festivalin artistikattaus tulee olemaan sen historian kunnianhimoisin, eikä nimibändeistä tai yleisötoiveista tule olemaan pulaa!

Tulevana kesänä saa tulikasteensa myös uusi uljas Kaaoszine -päälava, minkä myötä ensi elokuussa bändikeikkoja pääsee seuramaan kahdelta estradilta 19 bändin voimin! Olemme kuulleet palautteenne, minkä myötä festivaalialue tulee säilymään yhtä suurena kuin viime elokuussa, ja yleisöpalvelut tulevat parantumaan ja monimuotoistumaan jokaisella osa-alueella. Paljon kiitosta kerännyt VIP-alue maailmanluokan puitteineen palvelee myös vuonna 2021.

Menneistä vuosista poiketen leirintäalue on maksullinen, minkä myötä kykenemme tarjoamaan mukavan oleilun mahdollistavat fasiliteetit, sekä usean eri vaihtoehdon festivaalialueen lähistöllä yöpymiseen.

Julkistetut bändit:

Finntroll
Swallow The Sun
Kalmah
Mors Principium Est
MyGrain
Vorna

Instagram
Facebook

darkriverfestival.com


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Varausaika 2 päivää.

VIP INFO:
VIP alue tarjoaa luksusta viikonloppuun, Tää oma alue tarjoaa omat rauhalliset istuma ja relaksoitumisalueet, omat Bajamajat(myös inva), maittavan buffet ruokailun ja tervetuliais juoman, snakseja, VIP hostin, narikan, loistavat näkymät Pää ja 2.lavalle sekä mahdollisuuden rauhalliseen illanviettoon. Buffet menu ja aikataulu tarkentuu kevään aikana.