EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.12.2022  /  Bar Rock Bear  /  Vantaa

Dark Moon Reborn pt.2: Mustan Kuun Lapset / Se, Josta ei puhuta / Kuoleman Galleria

Dark Moon Reborn pt.2: Mustan Kuun Lapset / Se, Josta ei puhuta / Kuoleman Galleria Liput

RAGING CANNON järjestää kaksi-osaisen tapahtuman marras-joulukuussa Tampereella ja Vantaalla.

Lavalla nähdään pitkän keikkatauon jälkeen uudestisyntynyt MUSTAN KUUN LAPSET, Iisalmen synkkä partio SE, JOSTA EI PUHUTA, sekä tamperelainen dark metal saattue KUOLEMAN GALLERIA, jonka kolmas ihmisyyden synkkiä puolia ruotiva albumi ilmestyi alkuvuodesta.

MUSTAN KUUN LAPSET

Mustan Kuun Lapset on vuonna 1993 perustettu, ensimmäisiä kokonaan suomeksi esiintyviä äärimetalliyhtyeitä. Albumi albumilta yhtye on etääntynyt alun black metal -vuosistaan kohti monipuolisempaa ilmaisua. Hyvänä esimerkkinä genrerajojen kaatelusta ovat viimeisimmät albumit "Valo" (2019) ja "Kruunu" (2021), joista raskaankaunis Valo käväisi Suomen Virallisen albumilistan sijalla seitsemän. Kruunu taas on kokonaan akustinen, kansainvälisen laulu- ja muusikkoryhmän kanssa toteutettu levy. Livenä Mustan Kuun Lapset esittää musiikkia koko uransa varrelta, joten kuultavaa on varmasti niin vanhoille kuin uusillekin faneille. Yhtye tekee nyt ensimmäiset keikkansa sitten 2019 festarivetojen ja esittelee samalla uuden basistinsa.

SE, JOSTA EI PUHUTA

Se, josta ei puhuta on vuonna 2007 perustettu iisalmelainen metalliyhtye, jonka musiikissa yhdistyy alkukantainen aggressio tummanpuhuviin melodioihin. Sanoituksissa seilataan viinahuuruissa uppoavalla laivalla suoraan syviin vesiin. Yhtye julkaissut debyyttinsä ”Ne, joista ei puhuta 2010 ja heti perään 2011 ”Musta, kylmä, syvä ja samea”. Yli kymmenen vuoden tauon jälkeen yhtye julkaisi 2022 levyn ”Gehenna.”

KUOLEMAN GALLERIA

Vuonna 2012 yhden miehen visiosta syntyneenä projektina käynnistynyt, mutta pian täysimittaiseksi kokoonpanoksi laajentunut Kuoleman Galleria julkaisi kolmannen albuminsa Armon Loppu vuoden 2022 helmikuussa. Yhtye laulaa elämän pimeästä puolesta ja kauhuelokuvien tapaan käsittelyyn pääsevät niin ihmisyyden piilossa olevat vääristymät, hirveydet kuin pelotkin. Kuoleman Gallerian maailmassa uskoa ei ole ja toivo syntyy siitä, kun raavit kohmeisin käsin viimeistä märkää tulitikkua saadaksesi kokea hetkellisen lämmöntunteen.

***

Youtube: RAGING CANNON PRESENTS: Dark Moon Reborn pt.1 & pt.2


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

ROCK BEAR:
www.rockbear.fi
Facebook

MUSTAN KUUN LAPSET:
Facebook
Instagram
Spotify

SE, JOSTA EI PUHUTA:
Facebook
Instagram
Spotify

KUOLEMAN GALLERIA:
Facebook
Instagram
Spotify

Bar Rock Bear
Maakotkantie 6, 01450, Vantaa