EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.6.2022  /  G Livelab  /  Helsinki

DANTCHEV:DOMAIN - The Lions We Are

DANTCHEV:DOMAIN - The Lions We Are Liput

Suomalais-bulgarialaisen Anna Dantchevin johtama DANTCHEV:DOMAIN esiintyy levynjulkaisukeikalla G Livelab Helsingissä. The Lions We Are on Dantchevin kansainvälisen maailmanmusiikkiyhtyeen uran toinen albumi, jolla kuullaan lauluja yksinäisyydestä ja rohkeudesta. Tarinat lähtemisestä ja perille pääsemisestä kietoutuvat yhteen kvintetin musiikkityylien rajoja rikkovan elokuvallisen rytmimusiikin kanssa. Dantchevin sävelkieli pohjautuu hänen kahden kulttuurin musiikillisiin juuriin, mutta hänen tyylissään ovat voimakkaasti mukana myös jazzin ja bluesin elementtejä. Kokoonpanon debyytti Say It äänestettiin Suomessa Vuoden kansanmusiikkilevyksi vuonna 2020.

DANTCHEV:DOMAIN

Anna Dantchev (FI/BG): laulu & tupan-rumpu / Erno Haukkala (FI): pasuuna & sousafoni / Kenneth Ojutkangas (FI/US): kitara & tuuba / Antti-Pekka Rissanen(FI): rummut / João Luís (PT): vibrafoni & perkussiot

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 4.6.2022 20:00.