EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ke 21.7.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

DANTCHEV:DOMAIN

DANTCHEV:DOMAIN Liput

Eva Alkulan ja Pippa Reid-Fosterin sekä DANTCHEV:DOMAIN-yhtyeen tähdittämä konsertti-ilta on jouduttu jakamaan kahtia Alkulan ja Reid-Fosterin kiertueaikataulujen vuoksi. Alkulan ja Fosterin konsertti järjestetään 6.7.2022. Tämän konsertin liput löydät täältä .

Alkuperäisen konsertti-illan 8.4.2021 avaava DANTCHEV:DOMAIN esiintyy 21.7.2021. Alkuperäiseen konserttiin 8.4.2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan kumpaan tahansa näistä konserteista.

***

DANTCHEV:DOMAIN yhdistelee vahvoja elokuvallisia lauluja, tiukkoja Bulgarian rytmejä sekä jazzin ja bluesin elementtejä. Vuonna 2019 perustettu kansainvälinen yhtye on muodostunut suomalais- bulgarialaisen laulajan ja säveltäjän Anna Dantchevin kirjoittaman materiaalin ympärille. Anna Dantchev, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä 'Bulgarian Voice from Finland', on moni-ilmeinen ja karismaattinen laulaja, jonka oma sävelkieli tavoittaa yleisön yli genrerajojen. Yhtyeen debyyttialbumi Say It (Glomama Music) julkaistiin toukokuussa 2020.

Anna Dantchev - laulu, tupan-rumpu
Erno Haukkala - pasuuna, sousafoni
Kenneth Ojutkangas - kitara, tuuba
Antti- Pekka Rissanen - rummut
Joao Luis - vibrafoni, perkussiot

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 21.7.2021 18:00.