EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 27.4.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Danko Jones (CAN), Huuto!

Danko Jones (CAN), Huuto! Liput

HUOM! Keikka on siirtynyt huhtikuulle 2022!

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 23.6.2021 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja .

*** 

Energisistä live-esiintymisistään tunnettu kanadalainen Danko Jones saapuu Suomeen huhtikuussa 2022. 

Vuonna 1996 Torontossa perustettu hard rock -yhtye on julkaissut uransa aikana kymmenen albumia, joista tuorein “Power Trio” näki päivänvalon elokuussa 2021.

Suomessa useaan otteeseen vierailleen bändin riveissä esiintyvät tällä hetkellä Danko Jones (laulu ja kitara), John Calabrese (basso) ja Rich Knox (rummut).

 

Tapahtuman järjestelyt:
Tapahtumanjärjestäjällä on oikeus tilanteen ja viranomaisten ohjeistusten niin vaatiessa ottaa käyttöön turvallisuuteen ja terveyteen liittyviä toimia.

***

www.tavastiaklubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 40 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 27.4.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot