EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 14.11.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Danko Jones (CAN), DIRT

Danko Jones (CAN), DIRT Liput

KANADALAINEN DANKO JONES PALAA MARRASKUUSSA TAVASTIALLE

Suomalaisyleisöjen rakastama kanadalaisbändi Danko Jones palaa Helsinkiin! Virtaviivaisen meininkirockin sanansaattajana maailman tietoisuuteen noussut yhtye esiintyy Helsingin Tavastia-klubilla tiistaina 14. marraskuuta 2023.

Hard rock -yhtye Danko Jones paljasti huhtikuussa julkaisevansa uuden ”Electric Sounds” -albuminsa 15. syyskuuta. Albumiuutisen yhteydessä bändi antoi maistiaiseksi myös selkeällä viestillä varustetun singlelohkaisun ”Guess Who’s Back”. Kovana livebändinä tunnettu yhtye lupaa, ettei tulevalla levyllä yritetä keksiä pyörää uudelleen – sillä se pyörii jo, ja se pyörii kovaa vauhtia!

Sähköisen ja virtaa täynnä väreilevän rock’n’rollin kiistattomina kuninkaina Danko Jones palaa tulevalla kiertueellaan keikkalavoille tarjoamaan yleisöille maksimaalista tyydytystä. Kolmihenkiseksi eliittiryhmäksi itseään tituleeraava yhtye on omistautunut päätähuimaavien riffien, kovien melodioiden ja elämännälkää herättävien rockhymnien jaloille taiteille.

”Odotamme jo innolla, että pääsemme keikkailemaan tulevan albumin tiimoilta ja toivottavasti ihmiset saapuvat paikalle! Yllätyn joka kerta iloisesti nähdessäni keikoillemme saapuneen yleisön edessäni. Kuulin, että itse Ozzy on vielä tänäkin päivänä huolissaan siitä, tuleeko porukka hänen keikoilleen. Tietyllä tavalla ymmärrän sen ajattelutavan. Mutta tiedättekö mitä? Soitimme juuri Wembley-areenalla ja se oli iso rasti ruutuun omalla listallani! Olen ylpeä siitä, että olemme soittaneet valtaville yleisöille ympäri maailmaa. Joka kerta, kun julkaisemme uuden albumin, siitä tulee uusi suurin saavutuksemme. Tämä levy on numero 11 ja tähtäämme jo nyt kohti numeroa 12”, bändin karismaattinen keulahahmo Danko Jones kertoo.

Torontossa vuonna 1996 perustettu Danko Jones on nähnyt ja tehnyt viimeisen neljännesvuosisadan aikana lähes kaiken. Edellisen kerran vuonna 2022 loppuunmyydyllä Tavastialla esiintynyt bändi on rakentanut itselleen suuren kansainvälisen fanikunnan energiaa pursuavalla asenteellaan. Matkan varrella he ovat julkaisseet kymmenen laajasti ylistettyä studioalbumia, jotka ovat luoneet verrattoman repertuaarin nyrkkiään ilmaan iskevien kuuntelijoiden iloksi.

Illan avaa DIRT.


Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!


Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 14.11.2023 19:00.