EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.3.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Daniel Levi (EE)

Daniel Levi (EE) Liput

DANIEL LEVI SAAPUU HELSINKIIN KEVÄÄLLÄ

Virolais-amerikkalainen poptähti Daniel Levi saapuu keväällä Suomeen. Muun muassa The Weekndiin ja Bruno Marsiin vertauksia kerännyt artisti nähdään Helsingin On the Rocksissa yhtyeensä kanssa lauantaina 5. maaliskuuta. Liput tulevat myyntiin Tiketissä tiistaina 21. joulukuuta.

Kansainvälistä huomiota keränneen Daniel Levin ajaton pop huokuu vaikutteita soulista ja funkista aina R&B:n sävyttämään rockiin. Kotimaassaan järisyttävän suosittu artisti on tehnyt yhteistyötä myös elektronisen musiikin kollektiivin, Cartoonin kanssa saavuttaen yli 600 miljoonaa toistoa Spotifyssa ja YouTubessa ”On & On”-singlellä. Tarttuvalla live-energiallaan suomalaisyleisönkin valloittanut artisti esiintyi edellisen kerran Suomessa Lost In Music -festivaalilla viime marraskuussa.

DANIEL LEVI (EE)
La 5.3.2022
Helsinki, On the Rocks

LIPUT
-myyntiin Tiketissä ti 21.12. klo 9
Alk. 17,50 EUR

www.instagram.com/danielleviviinalass/
www.facebook.com/daniellevimusic/
www.youtube.com/user/danielleviband/
www.rocks.fi
www.fullsteam.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 19 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 5.3.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot