EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 17.7.2019  /  M/S Emma  /  Helsinki

Danceteria Treasure Hunt Cruise

Danceteria Treasure Hunt Cruise Liput

Danceteria Treasure Hunt Cruise

Kesä, meri ja hyvä musiikki on se juttu 17.7.

Danceteria järjestää ensimmäistä kertaa Treasure Hunt Cruisen M/S Emmalla. Aurinko ja helteet on varmaa, mutta mikäli sade pääsee yllättämään, katetaan laiva minuuteissa, joten keleistäkään ei meininki jää kiinni.

Kuumasta ja kosteasta menosta laivalla vastaavat Danceterian isähahmo Heikki L, residentti Zacharian sekä Bass Gamen upea Milla Lehto, LNK bileistä tuttu KRUT sekä Point Breakin residentti IAN. Laivaan piilotetaan drinkkilippuja ja sisäänpääsyjä tuleviin bileisiin, joten onnea aarteen metsästykseen yarrrrr!

LINE UP

HEIKKI L (DANCETERIA)
MILLA LEHTO (BASS GAME)
ZACHARIAN (DANCETERIA)
KRUT
IAN (POINT BREAK)


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-22:00

Valitettavasti tämä tapahtuma peruutetaan. Peruuttamisen syynä on vähäinen lipunmyynti.

Seuraavana tapahtuman Järjestäjän tiedote asiasta:

Aikaisempina vuosina lauantaisin järjestetyt bileristeilyt olivat huippusuosittuja. Tänä kesänä kaikki viikonloput oli varattu muihin tarkoituksiin ja meille tarjoutui mahdollisuus kokeilla miten risteily toimisi keskiviikkona. Lipunmyynti indikoi tällä hetkellä, että kiinnostusta ei valitettavasti ole riittävästi. Laiva puolillaan ei palvele ketään, artisteilla on kurja esiintyä, paikalle saapuvia ihmisiä harmittaa, kun laiva on puolillaan ja laivayhtiötä sekä henkilökuntaa harmittaa, kun laiva ei ole täynnä. Tästä johtuen katsomme järkeväksi peruuttaa risteilyn ja näin omalta osaltamme pyrimme toimimaan kaikkien osapuolien parhaaksi. Isot pahoittelut niille, jotka olivat jo lipun kerenneet ostamaan. Lippurahat palautetaan kokonaisuudessaan Tiketin toimesta.

Lippujen palauttaminen onnistuu kätevimmin sähköpostitse. Ilmoita lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää sähköpostin otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti ''palautus''. Voit toki myös postittaa ostetut liput Tikettiin yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.