EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11.5.2019  /  Valkoinen Sali  /  Helsinki

Danceteria presents Cristoph (UK)

Danceteria presents Cristoph (UK) Liput

Ladataan…

Danceteria presents CRISTOPH (UK)

Brittiläinen Cristoph ensimmäistä kertaa Suomeen!
Cristoph on yksi tämän hetken kuumimmista nousevista tähdistä progressiivisen housen saralla ja nyt Danceteria tuo hänet ensimmäistä kertaa Suomeen. Eric Prydz, Hot Since 82 ja Camelphatin kanssa jatkuvasti yhteistyötä tekevä Cristoph on tuttu näky mm. Beatportin TOP10 joukossa.
_________________________
VALKOINEN SALI - DANCETERIA'S NEW HOME

Danceterian ykköskriteereinä uudelle kodille olivat mahdollisimman hyvä äänentoisto, akustiikka sekä tietenkin hyvä feng shui, joka Valkoisesta Salista huokuu. Hyvän äänentoiston lisäksi Valkoinen Sali mahdollistaa entistä näyttävämpien videoprojisointien toteutuksen. Lähes sadan vuoden historia havisee korkeasta ja juhlallisesta tilasta, jossa on kuitenkin rutkasti kodikkuutta ja lämpöä. Valkoisessa salissa on myös todella näyttävä parvi cocktail-baareineen, jonne rakentuu VIP-alueemme. Parvelta on mahdollisuus myös varata pöytiä seurueille.

Danceteria tulee olemaan ainoa house- & teknoklubi Valkoisessa Salissa ja tulemmekin lähiaikoina julkaisemaan kattavan ohjelmiston uuteen upeaan kotiimme. Luvassa on tapahtumaa heti alkukesästä sekä koko kesän kestävä tapahtumakokonaisuus. Voimme varovaisesti sanoa, että kesä Helsingissä ei ole koskaan näyttänyt ja kuulostanut näin hyvältä.

Huom! Valkoisen salin kapasiteetti on rajallinen!
Viime kerrasta ja asiakaspalautteesta viisastuneena lippuja on myynnissä huomattavasti vähemmän. Tämä tarkoittaa sitä että tapahtuma tullaan myymään suurella todennäköisyydellä loppuun ennakkoon. Ole nopea!

www.facebook.com/CristophMusic


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-05:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

VIP-lippuun sisältyy:
VIP-sisäänpääsy, VIP-lahja ovella, oma VIP-alue parvella, josta suora näkyvyys lavalle, Oma baaritiski VIP-parvella.

VIP-pöytä tiedustelut Danceterian Facebook inboxin kautta.

Liput ovelta 20 / VIP 40 €, mikäli jäljellä.

Family & Friends -VIP-lippuun sisältyy: VIP-sisäänpääsy, VIP-lahja ovella, Pääsy Family & Friends VIP-alueelle josta näet tanssilattian djn-silmin, pääsy myös VIP-parvelle, josta suora näkyvyys lavalle, Oma baaritiski VIP-parvella. (myynti päättynyt)

Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Valkoinen Sali
Aleksanterinkatu 16 - 18, 00100, Valkoinen Sali