EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21.10.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Dance With The Dead (USA)

Dance With The Dead (USA) Liput

SYNTHWAVE-YHTYE DANCE WITH THE DEAD PALAA SUOMEEN

Yhdysvaltalainen elektronisen musiikin duo Dance With The Dead päättää “Driven To Madness” -Euroopan-kiertueensa Suomeen. Tavastia-klubille kiertue saapuu 21.10.

Metal-synthwavea kauhuelementein tarjoileva Justin Pointerin ja Tony Kimin muodostama duo saa innoituksensa niin 60-ja 70-lukujen retroleffoista ja analogisyntikoista kuin varhaisen heavy metalin kitarariffeistäkin. Yhtye onkin löytänyt faneja synapop-, metalli- ja EDM-yhteisöistä. Dance With The Deadin debyyttialbumi ”Out Of Body” julkaistiin vuonna 2013. Duon kuudes ja viimeisin studioalbumi "Driven To Madness" ilmestyi kuluvan vuoden tammikuussa.

Kaikilla Suomen keikoilla illan avaa Kööpenhaminassa asuva elektronista tanssimusiikkia ja videopelimusiikkia tekevä Daniel Deluxe.

Tavastian turvallisuusohje:


Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .