EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 22.9.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Dan Mangan (CAN), Kanerva

Dan Mangan (CAN), Kanerva Liput

PALKITTU INDIE-FOLK -TAITURI DAN MANGAN KEIKALLE SUOMEEN
Su 22.9.2019 Helsinki, On The Rocks

Liput: 17,5€/18€
Ovet: 19:00

Showtime:
19:30 Kanerva
20:30 Dan Mangan

Palkittu kanadalainen laulaja-laulunkirjoittaja Dan Mangan saapuu viimeinkin Suomeen. Kuulaan ja tarkkanäköisen indie-folkin parissa ansioitunut artisti esiintyy Helsingin On The Rocksissa sunnuntaina 22. syyskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin perjantaina 24. toukokuuta Tiketissä.

Kahdella Juno-palkinnolla palkittu ja kahdesti Kanadan arvostetuimman musiikkipalkinto Polaris Music Prizen ehdokkaana ollut Dan Mangan on yksi kanadalaisen indien kirkkaimmista helmistä. Muun muassa Bon Iverin, The Beatlesin ja Nick Draken tuotannosta vaikutteita imenyt Mangan julkaisi "All at Once" -debyytti-EP:nsä vuonna 2003. Vuonna 2009 julkaistu läpimurtolevy "Nice, Nice, Very Nice" nosti Manganin sekä yleisön että kriitikoiden suosioon. Artistin voittokulku jatkui orkestraalisten sovitusten sävyttämällä "Oh Fortune" -levyllä (2011), joka toi Manganille Juno-palkinnot vuoden uuden artistin ja vuoden vaihtoehtolevyn kategorioissa.

Myös elokuvamusiikkia säveltänyt Dan Mangan julkaisi tuoreimman albuminsa "More or Less" vuonna 2018. Intiimin ja minimalistisen albumin tuottivat Grammy-palkittu Drew Brown (mm. Radiohead, Beck, Charlotte Gainsbourg) ja Simone Felice (mm. The Lumineers ja Bat For Lashes).

Illan avaa helsinkiläinen laulaja-laulunkirjoittaja Kanerva.

LIPUT:
Myyntiin Tiketissä perjantaina 24.5. klo 9.
Alk. 17.50 EUR

www.danmanganmusic.com
www.rocks.fi
www.fullsteam.fi

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.