EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.6.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Damnation Plan, Nerve End

Damnation Plan, Nerve End Liput

Damnation Plan teki paluun keikkarintamalle syksyllä julkaistun, mm. Kaaoszinessäkin hehkutusta saaneen uuden studioalbuminsa The New Horizonin myötä. Yhtye soittaa kesän avaavan keikan Helsingin Bar Loosessa 14.6. perjantaina!

Illan toinen yhtye on Nerve End, joka soittaa viime vuonna julkaistun uuden levynsä The Cycle materiaalia tällä keikalle livenä nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä!

Älä missaa tätä harvinaislaatuista pääkaupunkiseutu-progemetallin erikoiskattausta - hanki siis lippusi ennakkoon.

DAMNATION PLAN

Pääkaupunkiseutulaisen Damnation Planin juuret ja perusta ovat vahvasti 90-luvun progressiivisessa ja perinteisessä metallissa. Yhtye ammentaa soundissaan myös melodisen death metallin moderneja sävyjä. Tästä syntyy Damnation Planin tummasävyinen, metallin perinteitä kunnioittava, mutta samalla moderni ja kunnianhimoinen  yhdistelmä tyylitajuista taituruutta. Melankoliset melodiat, raskaat rytmitykset, sekä maalaileva intensiivinen laulu tempaavat kuuntelijan mukaansa yhtyeen monisyvyiseen äänimaailmaan.

Tuleva keikka tulee tarjoamaan jälleen yleisölleen intensiivistä metallienergiaa, kattaen monimuotoisen skaalan yhtyeen tuotantoa, aina trademarkiksi muodostuneista power balladeista kahdeksan minuuttisiin eeppisiin järkäleisiin.

Spotify

NERVE END

Nerve End vie kuuntelijansa matkalle kohti tuntematonta. Progressiivisen metallin ja alternative rockin äärirajoja koetteleva yhtye julkaisi vuonna 2023 The Cycle -nimisen albumin, jonka kappaleita kuullaan nyt ensimmäistä kertaa livenä Helsingissä. Luvassa on holtiton show, joka tarttuu yleisöä selkärangasta ja ravistelee sen  hermoston uuteen järjestykseen. Tunteiden vuoristorata kyydittää matkustajan läpi proge-eeposten, joissa armoton paahto ja seesteiset suvannot nivoutuvat eheäksi melodiseksi kokonaisuudeksi. Luvassa on tietenkin myös yleisön suosikkeja yhtyeen aiemmilta julkaisuilta.

Spotify

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 16 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 14.6.2024 20:30.