EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23.2.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Dallas Kalevala - levynjulkkarit

Dallas Kalevala - levynjulkkarit Liput

Ladataan…

Ville Maljasta ja Jussi Matikaisesta koostuva DALLAS KALEVALA julkaisee debyyttialbuminsa tammikuun 18. päivä. Albumin julkaisevat yhteistyössä VILD Music ja Svart Records. Yhtye soittaa levyn julkkarikeikan Bar Loosessa lauantaina 23. helmikuuta.

Bändin nimeä kantava albumi on sukellus ihmismielen pohjamutiin, sen syvimpiin ja synkimpiin onkaloihin. Se on täynnä rumaa, tukahdutettua ja vapautettua alitajuntaa, mutta toisaalta myös hetkiä, jotka muistuttavat, että ihmismieli on myös niin herkkä ja kaunis, että välillä se särkyy pelkästä puhalluksesta.

"Tältä kuulostaa suomalaisuus vuonna 2019″, kommentoivat muusikot aikaansaannostaan. "Se on panoliikkeitä Lidlin kassalla, nousuhumalaa, itkuvirsiä ja pintahengitystä. Se on bensavana tyynen järven pinnassa. Alkuperäinen idea oli tehdä nopeasti keikkasetillinen biisejä, pakata kamat farmariautoon ja jakaa voitot puoliksi ABC:llä. Lopputulos on täysin erilainen kuin suunniteltiin, jaettavaa ei ole jäänyt ja edelleen pelottaa, mutta pakko on kurkkia."

Loppukädessä kyse on tunteista, syvistä tunteista. Mitä ikinä kätketkään, tämä on sinulle.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.