EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.2.2019  /  45 Special  /  Oulu

Dallas Kalevala + Cyril Awakens

Dallas Kalevala + Cyril Awakens Liput

Ladataan…

DALLAS KALEVALA on kiihottunutta, subarktista pop-musiikkia. Se ui alasti Iggy Popin ja Justicen välissä kesäyössä. Ville Malja ja Jussi Matikainen ovat työstäneet uutta musiikkia Berliini-Kokemäki-Reykjavik-Suomenlinna -akselilla. Matkalla on humalluttu yllättävistä asioista ja käännytty uusille poluille vanhojen turvallisten reittien sijaan.

Dallas Kalevala viimeistelee parhaillaan uusia kappaleita Teosto-palkitun tuottajan Kalifornia Keken kanssa.

Cyril Awakens on alternative electro/dance-musiikkia tuottava multitaiteellinen yhtye, joka ammentaa inspiraationsa internetin monimuotoisesta maailmasta, glitchaavista graafisista muodoista sekä animesta. Bändi sai alkunsa Dublinin sähköisellä Yamamori Tengu -klubilla ja takaisin kotimaahan rantauduttuaan se on soittanut aktiivisesti keikkoja ympäri Suomen. Cyril Awakensin musiikki yhdistelee uutta ja vanhaa, rumpukoneistettua rytmiikkaa usvaisen melankolisilla melodioilla ja muodoilla.

Cyril Awakensin takana toimii taiteilija-muusikko Konsta Koivisto, joka tunnetaan mm. The Scenes -bändin solistina ja rumpujen takana toimii muusikko Lauri Suutarinen.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00