EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.5.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Daivas, Onni Boi

Daivas, Onni Boi Liput

Vuonna 2018 perustettu DAIVAS on kerännyt kehuja UG-piireissä muutaman vuoden ajan, samalla ottaen tukevia askelia kohti laajemman yleisön tietoisuutta. Soft progista, yacht rockista, new wavesta, funkista ja diskosta ammentava orkesteri on tähän mennessä julkaissut yhden täyspitkän ja toinen hartaasti valmisteltu, ympäristökriisin sekä keskiluokkaisen hedonismin ympärille rakentuva konseptialbumi Life in Plastic näkee päivänvalon tänä keväänä. Tuhdista livesoundista ja sähköisestä tunnelmanluonnista tunnettu DAIVAS lupaa tuoda Ääniwalliin alkukesän tanssittavimman keikan soundista tai soitosta tinkimättä!

Illan toinen esiintyjä Onni Boi on helsinkiläinen laulaja, jonka herkkä ja tyylitietoinen elektroninen musiikki uhkuu yöllistä tunnelmaa.

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus