EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.5.2021  /  Suvilahti  /  Helsinki

D-A-D (DK)

D-A-D (DK) Liput

D-A-D:N SUVILAHDEN KEIKKA SIIRTYY TOUKOKUULLE 2021

Tanskan kovimpiin hardrockbändeihin lukeutuvan D-A-D:n keikka Helsingin Suvilahdessa 4. syyskuuta 2020 siirtyy ajankohtaan 21. toukokuuta 2021. Illan lämppärinä nähdään edelleen kotimainen Melrose. Jo ostetut liput tulevat käymään uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

"We are sad that the show in 2020 didn't happen, but we are looking much forward to come back to you in 21 and rock your world!", sanoo D-A-D faneilleen.

Lue lisätiedot täältä.

Yhtyeet, Live Nation ja Suvilahti TBA pahoittelevat konsertin siirtymistä.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 27.10.2020 mennessä.

 Tanskalainen D-A-D Helsingin Suvilahdessa!

Pääsemme pitkästä aikaa nauttimaan pian myös ulkomaalaisen yhtyeen rock-keikasta, kun Tanskan kovimpiin hardrockbändeihin lukeutuva D-A-D saapuu ulkoilmakeikalle Helsingin Suvilahteen.

Illan lämppärinä nähdään kotimainen Melrose.

Alun perin Disneyland After Dark -nimellä esiintynyt, vuonna 1982 perustettu hardrock-yhtye D-A-D on yksi Tanskan suurimpia rock-nimiä.  Nimensä rockin historiaan vakiinnuttanut D-A-D on nauttinut yleisön suosiosta jo lähes 40 vuoden ajan. 

Viime aikoina harvakseltaan albumeita julkaissut bändi palkitsi faninsa kahdeksan vuoden odotuksen jälkeen julkaisemalla "A Prayer for the Loud" albumin toukokuussa 2019.  Samalla bändi teki sen mitä D-A-D parhaiten osaa - albumi on täynnä neljän kaveruksen henkeäsalpaavalla energialla ja koukuttavilla biiseillä ladattua musiikkia. "A Prayer For The Loud" -albumilla on myös selkeä musiikillinen yhteys klassisiin D-A-D:n läpimurtoalbumeihin, kuten "No Fuel For The Pilgrims" ja "Riskin' It All".

Illan lämppärinä nähtävä Melrose on vuonna 1981 perustettu rock-yhtye, joka musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock'n'rolliin. Tämä ulkomailla ja kotimaassa mainetta niittänyt timanttinen rock-trio tunnetaan loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa faneihin vuodesta toiseen. Yhtye on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvissa Laitakaupungin valot sekä Hamlet liikemaailmassa. Melrosen viimeisin studioalbumi "Got It Made" julkaistiin vuonna 2015.

D-A-D:n ja Melrosen keikan toteuttavat Suvilahden kulttuurikeskuksessa tapahtumakeskusta ja ravintolaa pyörittävä Suvilahti TBA ja Suomen suurin tapahtumajärjestäjä Live Nation Finland.


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 18:00

Ostorajoitus max 8 kpl per asiakas.

Verkkokaupasta vain suoria ostoja.

Tapahtuman turvallisuus:

Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on erittäin tärkeää ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia luodaksemme turvallisen tapahtumakokemuksen. Tapahtuma toteutetaan seisomakatsomona, ja tapahtuma-alue alueen pinta-ala ja suunnittelu mahdollistavat reilujen turvavälien ylläpitämisen. Yleisöä muistutetaan turvallisuusväleistä paikan päällä ja heitä pyydetään noudattamaan käsi- ja yskimishygieniaohjeistuksia. Tapahtumaan ei voi saapua koronavirusoireisena tai muuten sairaana, eikä myöskään jos on oleskellut tapahtumaa edeltävän kahden viikon aikana maissa, joiden kohdalla matkustusrajoitukset ovat voimassa. Viranomaisohjeistuksen mukaan riskiryhmiin kuuluvia suositellaan välttämään yleisötapahtumia. Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta livenation.fi.

Pyörätuolia käyttävät tai muut avustajaa tarvitsevat asiakkaat voivat ostaa peruslipun tapahtumaan verkkokaupasta, avustaja pääsee sisään samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeen portilla tapahtumapäivänä. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita lavan edustalle.

Myynti loppuu 21.5.2021 18:00.