EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 25.8.2022  /  Suvilahti  /  Helsinki

D-A-D (DK)

D-A-D (DK) Liput

D-A-D:N HELSINGIN KEIKKA SIIRTYY ELOKUULLE 2022

Tanskan kovimpiin hardrockbändeihin lukeutuvan D-A-D:n syyskuulle 2021 siirretty keikka Suvilahdessa siirtyy edelleen vuoteen 2022. Uusi konserttipäivämäärä on torstaina 25. elokuuta Helsingin Suvilahdessa. Illan lämppärinä nähdään edelleen kotimainen Melrose. Vuosien 2020 ja 2021 päivämäärille ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 26.10.2021 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3e05BDG

Yhtyeet, Live Nation ja Suvilahti TBA pahoittelevat konsertin siirtymistä.

UUSI KEIKKAPÄIVÄMÄÄRÄ:
D-A-D (DK)
+ support: Melrose (FI)
To 25.8.2022 Suvilahti, Helsinki
Portit klo 18, ikäraja K-18

*** 

Tanskalainen D-A-D Helsingin Suvilahdessa!

Pääsemme pitkästä aikaa nauttimaan pian myös ulkomaalaisen yhtyeen rock-keikasta, kun Tanskan kovimpiin hardrockbändeihin lukeutuva D-A-D saapuu ulkoilmakeikalle Helsingin Suvilahteen.

Illan lämppärinä nähdään kotimainen Melrose .

Alun perin Disneyland After Dark -nimellä esiintynyt, vuonna 1982 perustettu hardrock-yhtye D-A-D on yksi Tanskan suurimpia rock-nimiä.  Nimensä rockin historiaan vakiinnuttanut D-A-D on nauttinut yleisön suosiosta jo lähes 40 vuoden ajan. 

Viime aikoina harvakseltaan albumeita julkaissut bändi palkitsi faninsa kahdeksan vuoden odotuksen jälkeen julkaisemalla "A Prayer for the Loud" albumin toukokuussa 2019.  Samalla bändi teki sen mitä D-A-D parhaiten osaa - albumi on täynnä neljän kaveruksen henkeäsalpaavalla energialla ja koukuttavilla biiseillä ladattua musiikkia. "A Prayer For The Loud" -albumilla on myös selkeä musiikillinen yhteys klassisiin D-A-D:n läpimurtoalbumeihin, kuten "No Fuel For The Pilgrims" ja "Riskin' It All".

Illan lämppärinä nähtävä Melrose on vuonna 1981 perustettu rock-yhtye, joka musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock'n'rolliin. Tämä ulkomailla ja kotimaassa mainetta niittänyt timanttinen rock-trio tunnetaan loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa faneihin vuodesta toiseen. Yhtye on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvissa Laitakaupungin valot  sekä Hamlet liikemaailmassa . Melrosen viimeisin studioalbumi "Got It Made" julkaistiin vuonna 2015.

D-A-D:n ja Melrosen keikan toteuttavat Suvilahden kulttuurikeskuksessa tapahtumakeskusta ja ravintolaa pyörittävä Suvilahti TBA ja Suomen suurin tapahtumajärjestäjä Live Nation Finland.

***

Kaikki ajantasainen tieto tähän tapahtumaan liittyen, myös tieto sen mahdollisesta peruuntumisesta tai siirtymisestä löytyy tapahtuman omalta sivulta osoitteesta www.livenation.fi sekä Tiketistä.

Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle Tiketin käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Lue lisää Live Nationin peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä:
bit.ly/3kZ5ad5


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 18:00

Ostorajoitus max 8 kpl per asiakas.

Verkkokaupasta vain suoria ostoja.

Tapahtuman turvallisuus:

Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on erittäin tärkeää ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia luodaksemme turvallisen tapahtumakokemuksen. Tapahtuma toteutetaan seisomakatsomona, ja tapahtuma-alue alueen pinta-ala ja suunnittelu mahdollistavat reilujen turvavälien ylläpitämisen. Yleisöä muistutetaan turvallisuusväleistä paikan päällä ja heitä pyydetään noudattamaan käsi- ja yskimishygieniaohjeistuksia. Tapahtumaan ei voi saapua koronavirusoireisena tai muuten sairaana, eikä myöskään jos on oleskellut tapahtumaa edeltävän kahden viikon aikana maissa, joiden kohdalla matkustusrajoitukset ovat voimassa. Viranomaisohjeistuksen mukaan riskiryhmiin kuuluvia suositellaan välttämään yleisötapahtumia. Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta livenation.fi .

Pyörätuolia käyttävät tai muut avustajaa tarvitsevat asiakkaat voivat ostaa peruslipun tapahtumaan verkkokaupasta, avustaja pääsee sisään samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeen portilla tapahtumapäivänä. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita lavan edustalle.

Myynti loppuu 25.8.2022 18:00.