EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.7.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Cyrille Aimée (FRA/USA)

Cyrille Aimée (FRA/USA) Liput

Grammy-ehdokas, palkittu jazz-laulaja ja Broadway-näyttelijä Cyrille Aimée hurmaa kuulijat G Livelab Tampereen konsertissaan heinäkuussa!

Ranskalaissyntyinen Cyrille Aimée on asettunut New Yorkiin ja kohonnut yhdeksi sukupolvensa hehkutetuimmista jazzlaulajista. Hän on improvisaation mestari, jolle ranskalais-dominikaaniset juuret sekä kiinnostus gypsy jazziin toimivat loppumattomina inspiraation lähteinä.

The New York Times on kuvannut Aiméeta yhdistelmäksi Michael Jacksonia ja Sarah Vaughnia, nousevaksi tähdeksi jazzlaulajien galaksissa. Grammy-ehdokkuutensa lisäksi hän on voittanut Montreux Jazz Festivalin laulukilpailun ja Sarah Vaughnin kansainvälisen jazzlaulukilpailun.

G Livelab Tampereella laulajatähti esiintyy Dave Tokanowskyn (piano) ja Matteo Bortonen (basso) kanssa.

“Even if a person comes late to the Cyrille Aimee party, at least they come to the party; and, dudes, it is worth the wait, worth the trip, and worth the time it will take to go back and buy every Cyrille Aimee cd already released, and watch every Cyrille Aimee video on Youtube.”

- Broadway World

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 29.7.2022 20:00.