EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.2.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Cyhra (SWE), NeonFly (UK)

Cyhra (SWE), NeonFly (UK) Liput

Cyhra esiintyy On The Rocksissa helmikuussa!

Cyhra esittelee itsensä Facebook-seinällään varsin tyhjentävästi: Cyhra is a band with former members from In Flames, Amaranthe, Rhapsody and Shining.

Helmikuussa tämä ruotsalaisen, suomalaisen ja saksalaisen raskaan rockin superryhmä saapuu Suomeen. Cyhra soittaa helmikuun 15. päivänä Tampereen Yo-talolla, jolta tie vie ensin Helsingin On the Rocksiin ja sitten Oulun Kantakrouviin.

Cyhra julkaisi menneen kesän lopulla kolmannen albuminsa. The Vertigo Trigger on yhtyeen tummin ja monipuolisin teos, jonka kokenut bändi tuotti itse.

- Lopputulos on juuri se, mikä meillä oli mielessä ennen kuin rupesimme äänittämään levyä. Olen todella ylpeä lopputuloksesta. Siinä on jotain vanhaa, jotain uutta, jotain lainattua ja jotain sinistä…, Cyhran suomalaisvahvistus, kitaristi Euge Valovirta maalailee.

– Minulle albumi on täydellinen jatke kahdella aiemmalle Cyhra-levylle, rumpali Alex Landenburg lisää.

– Siinä on hieman enemmän raakuutta ja rock’n’rollia kuin meillä on ollut ennen. Lisäksi Jacob Hansenin masterointi tuo kokonaisuudelle sen sairaan kauniin tehon.

Cyhra saapuu Suomeen tässä kokoonpanossa:
Jake E – laulu
Euge Valovirta – kitara & basso
Alex Landenburg – rummut
Marcus Sunesson - kitara

Lauteet Cyhralle lämmittelee brittiläinen NeonFly-yhtye.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.