EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.12.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Cushions + Solaire + Hugo Cajan & Happorekka

Cushions + Solaire + Hugo Cajan & Happorekka Liput

CUSHIONS, SOLAIRE SEKÄ HUGO CAJAN & HAPPOREKKA NÄHDÄÄN KORJAAMON VINTILLÄ JOULUKUUSSA!

Cushions on viisihenkinen indierock-bändi, joka saa ankarimmankin rokkipoliisin puolelleen. Tämän helsinkiläisyhtyeen vahva esiintyminen ja tyylilajeja rohkeasti sekoittava musiikki nostavat keikkojen tunnelman korkealle. Jos kuvaus kuulostaa ylimieliseltä, tule ja todista itse - et tule pettymään. Ota mukava asento, ja valmistaudu johonkin aitoon!
Yhtye julkaisee järjestyksessä kuudennen singlensä 16.12. ja kutsuu teidät kaikki juhlimaan sen julkaisua. Tervetuloa!

Solaire
(voit lausua kuten haluat) on vuonna 2020 perustettu äänekästä vaihtoehtorockia soittava yhtye, jonka räiskyvä, kursailematon sekä hehkuva vire riuhtoo mukaansa niin turtuneen kuin toiveikkaankin kuulijan. Yhtyeen ensimmäinen EP "Cul Solaire" julkaistiin huhtikuussa 2022, jonka lisäksi keikalla kuullaan myös kasa toistaiseksi julkaisemattomia klassikoita.

Kun psykedeelisen rockin kirkas ja lämmin virta kohtasi nykymaailman sameat ja viileät vedet Suomen Chicagon kapeilla kujilla, syntyi pyörremyrsky; Hugo Cajan & Happorekka.-Kuuletko kuinka se vyöryy kohti rantaa?
/ / SOITTAKAA 1.12. TANSSILATTIALTA LÖYTY EKSTAASII

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Maksuton itsepalvelunarikka.

Lippujen varausaika 2 päivää.