EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 1.10.2024  /  Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus  /  Espoo

Current 93

Current 93 Liput

LEGENDAARINEN CURRENT 93 ESPOON KULTTUURIKESKUKSEEN LOKAKUUSSA

TuskaLive ja Blow Up That Gramophone esittävät:

Espoon Kulttuurikeskuksessa koetaan unohtumattomia hetkiä 1. lokakuuta 2024, kun legendaarinen englantilainen, kokeellinen folk -yhtye Current 93 konsertoi Tapiolasalissa.

David Tibetin luotsaama Current 93 maalaa leveällä pensselillä: alkuaikojen tuotannon industrial -sävyt saivat seurakseen orgaanisempaa otetta ja kansanmusiikkivivahteita, luoden apokalyptiseksi folkiksi muodostuneen musiikkityylin.

Sanoituksellisesti Tibet liikkuu uskonnollisten kokemusten mystisessä maailmassa ja häilyvän apokalyptisissa teemoissa.

Current 93 on julkaissut vuonna 1982 alkaneella urallaan yli 20 albumia, viimeisimpänä hieno ”If A City Is Set Upon A Hill”.

www.davidtibet.com
www.tuska.fi/tuskalive
www.facebook.com/blowupthatgramophone


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolipaikat (2 kpl) sijaitsevat Permannon rivillä 21. Pyörätuolia käyttävän asiakkaan avustajalle on varattu paikka näiden paikkojen läheisyydestä.

Myynti loppuu 1.10.2024 19:00.