EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 20. - Su 24.11.2019  /  Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha  /  Helsinki

Curiosity Trip: Music For Plants

Curiosity Trip: Music For Plants Liput

Ambient-musiikkia ja valo-, sekä videotaidetta sademetsässä keskellä pimeintä syksyä? Kyllä. 

Curiosity Trip: Kasvien hyvää tekevä vaikutus ja trooppisen ympäristön tarjoama viherterapia nousevat uudelle tasolle 20.-24.11., kun Music For Plants -tapahtumasarja luo Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneisiin kokonaisvaltaisen taideteoksen. Näyttävän valaistuksen, videotaiteen ja ambient-musiikin myötä vierailija pääsee rauhoittavalle ja voimaannuttavalle matkalle kasvien valtakuntaan. Historiallisissa kasvihuoneissa esiintyy Music For Plants -tapahtumasarja aikana useita ambient-genren suunnannäyttäjiä ja nousevia kykyjä. Tapahtuman visuaalisen ilmeen on luonut Veli.fx animaatiostudion luova johtaja Matti Vesanen

Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan ja Curiosity Trip -tapahtuman yhteinen sävel löytyi helposti. Molempien tavoitteena on tarjota kaupunkilaisille pakoja kiireisestä arjesta ja paikkoja rauhoittua, sekä mahdollisuuksia keskittyä hetkeen ja nauttia luonnon, musiikin ja taiteen virkistävästä vaikutuksesta. 

Kasvitieteellinen puutarha toivottaa Kaisaniemen uudet ystävät ja vakikävijät tervetulleiksi Music For Plants -tapahtumaan. "Ota loppuvuoden kiireiden keskellä hetki omaa aikaa tai jaa ainutlaatuinen kokemus yhdessä ystävän kanssa", kannustaa Luonnontieteellisen keskusmuseon Luomuksen markkinointikoordinaattori Salla Mehtälä. Viisipäiväisen tapahtuman aikana kasvihuoneet ovat avoinna vain ilta-aikaan ja palaavat sen jälkeen taas perinteisempään kasvihuonetunnelmaan ja normaaleihin aukioloaikoihin.  

Esiintymässä suunnannäyttäjiä ja nousevia kykyjä 

Tapahtumasarjan aikana historiallisissa kasvihuoneissa esiintyy livenä suomalaisen elektronisen musiikin pioneeri ja suunnannäyttäjä Jori Hulkkonen, The Hearing ja Ruusut projekteista tuttu Ringa Manner, sekä herkän ja kauniin ambientin taitaja Celestial Trax. Live-keikkojen lisäksi tapahtumassa kuullaan Helsingin klubikentän eturivin DJ'tä, kuten muun muassa Denzel, J.Lindroos ja Linda Lazarov.

www.facebook.com/curiositytrip417


Ikäraja: Ikärajaton

Facebook-tapahtuma

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
Kaisaniemenranta 2, 00170, Helsinki