EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.10.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

Crucify The Faith, Ninetyfive50, Enragement

Crucify The Faith, Ninetyfive50, Enragement Liput

Lauantaina 16.10. raikaa Bar Loosessa metalli Enragementin, Ninetyfive50:n ja Crucify The Faithin tahtiin. Nämä kolme keskenään erilaista yhtyettä takaavat energisen ja monipuolisen illan Lauantain kunniaksi.

Crucify The Faith

Modernin metallin tulokas Crucify The Faith yhdistää metalcoren ja melodisen death metallin piirteitä eri alagenreihin, kuten djenttiin. Yhtyeen julkaisut ovat nousseet tehokkaasti Spotifyn soittolistoille ja jopa viraalilistalle saakka, poikien keikkoja muun muassa Nicolen kanssa. Takuuvarman energiapommin lisäksi, on keikalla luvassa myös tulevan debyyttilevyn julkaisemattomia kappaleita.

Spotify

Ninetyfive50

Helsinkiläinen death / groove metal -bändi Ninetyfive50 on reilun viisivuotisen taipaleensa aikana ehtinyt asettua pääkaupunkiseudun underground-metallipiirien vakiotekijäksi.
'Ysäri' palaakin nyt ryminällä Bar Loosen lavalle antaen jälleen ne kuuluisat täydet sata prosenttia! Know your place, it's in the Circle Pit!

YouTube

Enragement

Enragement tuo täysin omanlaisensa äänipaletin death metalin maailmaan rääkkäämällä kolmen vokalistin äänihuulia sekä yhdistelemällä death metalin alagenret muihin äärimetallin tyylisuuntiin ilman rajoittavia ennakkoluuloja. Nämä elementit mahdollistavat juuri sen raakuuden, jonka kukin kappale tarvitsee.

YouTube

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 11 €

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot