EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 17.11.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kaaosklubi: Crimfall, Vetten Äpärät, Suatana

Kaaosklubi: Crimfall, Vetten Äpärät, Suatana Liput

Ladataan…

LETS KAAOS!

Kaaosklubi syöksyy tumman eeppisiin tunnelmiin marraskuussa!
Lauantaina 17.11. Bar Loosen lavalla saadaan leffamaisia tunnelmia folkkimenosta tummempiin black metal vaikutteisiin - melodian ja melankolisuuden ollessa vakaasti läsnä. Pohjoisen kylmästä ja melodisesta black metal -soundista etelän elokuvamaiseen folk metalliin mentäessä ilta tulee olemaan eeppinen alusta loppuun. Suotana, Vetten Äpärät ja Crimfall; nämä genren nousevat lähettiläät takaavat illan fiilikset!

Ja mikään ei mene kylmän hikisen tunnelman kanssa yhteen yhtä hyvin kuin klubilla tuttu jääkylmä Jägermeister! (Saatavana myös taskulämpimänä.)

20.00 OVET
20.30 Suotana
21.30 Vetten Äpärät
22.30 Crimfall

 

Crimfall
Monitasoisen Crimfallin elokuvametallia on vaikea laittaa yhteen lokeroon. Siinä on vaikutteita Pohjolan muinaisista synkistä pakkasista ja sen juuret ovat black metallin perinteissä, mutta tämä kaikki on kiedottu massiiviseen orkestrointiin ja eeppisen elokuva soundtrackin tunnelmaan. Biisien melodioista välittyy mahtipontisia tunnelmia, seikkailuja menneiltä, jo unohdetuilta ajoilta. Kaiken kruunaa Mikon demoninen huuto, joka vuorovaikutuksessa Helenan taivaallisen kauniin laulun kanssa vie läpi raakojen ja luonnollisten tunteiden, sekä korostaa vuodenaikojen syklejä ja nousevien valojen ja laskeutuvien varjojen kontrastia.

Yhtye on tehnyt levytyssopimuksen amerikkalaisen Metal Blade yhtiön kanssa, jonka kautta julkaisi elokuussa 2017 uusimman Amain -levynsä.

Crimfall - The Last of Stands


Vetten Äpärät
Suomen karun kauniista luonnosta voimansa ammentava Vetten Äpärät tarjoaa fantasiantäytteistä ja raakalaismaista tykitystä, jossa tempo laskee vain hetken hengähdystauoissa. 
Tämän haltiakorvaisen folk-retkueen vihalta on vaikea säästyä. Ihmiskunnan itsekkyydestä suivaantunut seurue nousee jälleen lavalle taistoon metsien puolesta ja julistamaan esikoisalbuminsa sanomaa: "Varjele luontoa, niin saat elää".

Vetten Äpärät - Wind of ExhaustionSuotana
Rovaniemeltä asti saapuva Suotana tuo maan eteläkolkkaan mukanaan kylmän tuulahduksen pohjoista melodisuutta ja melankoliaa. Pohjoisen karuuden kuulee yhtyeen vahvassa black metal -soundissa. Jo viime vuosikymmenen puolessa välissä perustettu melodista death metallia soittava yhtye on aktivoitunut viime vuosien aikana julkaisemalla mm. kaksi täyspitkää albumia. Näistä viimeisin 'Land of the Ending Time' julkaistiin kesän kynnyksellä ja siltä lohkaistu musiikkivideo kappaleesta 'Into the Ice' upottaa kuulijan hyiseviin pohjoisen vesiin. 
Varokaa heikkoa jäätä!

Suotana - Into The Ice

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.