EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 16.4.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Crew of Me & You (SWE)

Crew of Me & You (SWE) Liput

Ladataan…

CREW OF ME & YOU ESITTELYKEIKALLA ON THE ROCKSISSA 16.4.

The Soundsin Maja Ivarsson ja Felix Rodriguez muodostavat Crew of Me & You:n, röyhkeän, provokatiivisen ja leikkimielisen elektronisen duon. Kaksikko nähdään Suomessa esittäytymässä uuden projektinsa myötä Helsingin On The Rocksissa tiistaina 16. huhtikuuta.

Crew of Me & You tuo takaisin 90-luvun tuulahduksen. Sekä Maja että Felix myöntävät saaneensa runsaasti vaikutteita Eurooppaa tuolloin villinneestä teknon ja elektronisen tanssimusiikin aallosta. Felix jopa muistelee olleensa DJ'nä reiveissä 15-vuotiaana: "Tuntuu vähän hullulta ajatella nyt meitä reiveissä niin nuorina. Mutta se skene oli niin vahva - ja meillä oli niin hauskaa!"

Vuoden 2018 alussa Maja ja Felix vetäytyivät studioon työstämään uusia demoja, ja jotain erityistä tapahtui: "Rakastuin todella musiikkiin, jota olimme tekemässä, ja vaikka suunta ei tuntunut The Soundsille ominaiselta, tunsin oikean yhteyden musiikkin ja Felixiin ja halusin katsoa, mihin se johtaa" Maja kertoo. Kaksikko alkoi työstää uutta musiikkia erillään bändistä ja löysi heti yhteisen sävelen - soinnut ja biitit löytyivät helposti, ja lyriikat soljuivat. Maja löysi uuden dynaamisen ja leikittelevämmän hahmon kappaleissa, kuten "Junk It" ja "Under The Sun".

Crew of Me & You työstää parhaillaan uutta albumiaan, jonka julkaisuajankohdaksi on kaavailtu loppuvuotta 2019. Bändi vierailee Suomessa tekemässä promoa 16.4. ja päättää illan esittelemällä uutta musiikkiaan On The Rocksissa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.