EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.10.2021  /  Lepakkomies  /  Helsinki

Vastus Klubi: Craneium, Kaiser, Void Cruiser

Vastus Klubi: Craneium, Kaiser, Void Cruiser Liput

Lauantai 16.10. Lepakkomies, Helsinki
Craneium - Kaiser - Void Cruiser

Ota Vastus Klubi seurantaan:
https://www.facebook.com/vastusklubi/
https://www.instagram.com/vastusklubi/

Craneium (Psychedelic stoner rock)
Psykedeelistä fuzz-rockia tykittelevä turkulainen Craneium saapuu uuden albumin julkistuksen myötä Lepikseen. Craneium on perustettu kymmenen vuotta sitten ja on sen jälkeen soittanut melkein 100 hikistä keikkaa ympäri Pohjoismaiden ja Euroopan. Yhtye on muun muassa toiminut Skrackoedlan:in (SWE) ja Mars Red Sky:n (FRA) lämppärinä. Bändi rakastaa keikkalavoja ja on soittanut kellareissa, salakapakoissa, rokkiklubeissa ja vaihtoehtofestivaaleilla kuten Krökbacken Festival Ruotsissa ja Skeneraator Virossa.
Yhtyeen kolmas täyspitkä albumi ”Unknown Heights” on nauhoitettu tuottaja Joona Hassisen (Studio Underjordin) johdolla ja julkaistaan 15. lokakuuta The Sign Recordsin kautta.Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/3vC0LCz
Facebook: https://www.facebook.com/craneiumband/
Instagram: https://www.instagram.com/craneiumband/

Kaiser (Stoner-rock)
Majesteetillisen julmaa fuzzia vuodesta 2013 tarjoillut kolmipäinen stoner rock-ryhmä joka on jakanut festivaalit Red Fangin, Nebulan sekä John Garcian kanssa Yhdysvalloissa, käynyt Euroopan nurkat nuohoamassa ja saattoi Slayerin eläkkeelle Tuskassa. Hiili Hiilesmaan kanssa tehty Debyytti 1st Sound sai huomiota Infernoa, Soundia sekä Kaaoszineä myöten mikä on saamassa jatkoa hiilen valvovan aavikkosilmän alla. Tämä trio ei livenä tennareihin tuijottele.Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/3q4ZosU
Facebook: https://www.facebook.com/kaiserfuzz/
Instagram: https://www.instagram.com/kaiserfuzz/

Void Cruiser (Gloom & Groove)
Suurella saundilla ajelevaa melodista ja melankolista heavy rockia, joka turruttaa tasaisesti tärykalvoja ja mieltä. Kolmatta albumiaan julkaisuun viimeistelevä ryhmä uudistaa nahkaansa omaehtoisesti levystä toiseen kohti genrerajoille uskottomia ulottuvuuksia samalla sulavasti keräten kannattajakuntaa pitkin pitäjiä.Linkit:
Spotify: https://spoti.fi/3fOC4KW
Facebook: https://www.facebook.com/voidcruiser/
Instagram: https://www.instagram.com/void_cruiser/

www.facebook.com/lepakkomies.baari


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-23:30

Liput ovelta 10  €, mikäli jäljellä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot