EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.10.2021  /  Utopia Club  /  Turku

Craneium, Besra, Rückwater

Craneium, Besra, Rückwater Liput

Craneium (Psychedelic stoner rock)

Psykedeelistä fuzz-rockia tykittelevä turkulainen Craneium nousee uuden albumin julkistuksen myötä Utopian lavalle. Craneium on perustettu kymmenen vuotta sitten ja on sen jälkeen soittanut melkein 100 hikistä keikkaa ympäri Pohjoismaiden ja Euroopan. Yhtye on muun muassa toiminut Skrackoedlan:in (SWE) ja Mars Red Sky:n (FRA) lämppärinä. Bändi rakastaa keikkalavoja ja on soittanut kellareissa, salakapakoissa, rokkiklubeissa ja vaihtoehtofestivaaleilla kuten Krökbacken Festival Ruotsissa ja Skeneraator Virossa.

Yhtyeen kolmas täyspitkä albumi ”Unknown Heights” on nauhoitettu tuottaja Joona Hassisen (Studio Underjordin) johdolla ja julkaistaan 15. lokakuuta The Sign Recordsin kautta.

Rückwater (Alternative / Stoner / Grunge)

Rückwater on kolmipäinen stoner-rock-monsteri, joka on tallustanut härmää ristiin rastiin ja eksynyt Baltiankin puolelle pienen rundin muodossa. Julkaisuja on tähän asti ilmestynyt kolmen EP:n ja yhden täyspitkän verran, joista viimeisin viime vuonna ilmestynyt "Supernova" on kerännyt ylistäviä arvosteluja ympäri maapallon. Bändissä on kaksi kovaa laulajaa ja livenä tatsissa imua siihen malliin, että bändin ei tarvitse kalveta kuuluisempienkaan karvanaamarokkarien seurassa. Rück ´n Röll!

Besra (Post-metal)

Besra (2014) on turkulainen entisen Callisto-kitaristi Johannes Nygårdin visiosta syntynyt post-metal -yhtye. Viisihenkinen ryhmä yhdistelee musiikissaan raskasta metallia, tunnelmallisia äänimaisemia ja progressiivisia rytmejä. Besran jäsenet ovat soittaneet aiemmin muun muassa yhtyeissä Callisto, Cassie, Yleislakko, Rites of the Youth ja While I’m Alive. Besran raskasta ja maalailevaa musiikkia on usein verrattu yhtyeisiin kuten Cult of Luna, Breach, Burst ja Pelican.

utopiaclub.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 15.10.2021 20:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot